detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Coneixeràs a algú nou avui? És possible! Els aspectes astrals van a fer que sigui molt més fàcil per a tu. Donada la meravellosa energia que sents en aquest moment, algú fascinant pot sentir atracció cap a tu. Gaudeix d'aquest meravellós dia, ja que està fet a la teva mida!

Taure Pots esperar tenir un dia tranquil i eficient. Qualssevol que siguin els projectes que hagis iniciat en la teva vida pública o privada, haurien de començar a prendre una forma interessant. A poc a poc, la incertesa desapareixerà. Confia en el temps, ja que actualment està treballant al teu favor.

Bessons Un dia seriós ha de venir. Et sents una mica en solitari ja que tots els que t'envolten es concentren en les seves pròpies necessitats en silenci i aïllament. No obstant això, gaudiràs d'una gran sensació aquesta nit després que hagis resolt molts problemes i aconseguit fer moltes coses. Al final, aquest serà un dia molt positiu, un pel qual pots acabar sentint molt d'orgull.

Cranc Estàs netejant, escombrant i ordenant les teves relacions com mai abans. Encara queda molt per fer, però a la fi, les teves relacions adopten formes completament diferents. Avui, per exemple, algú del teu grup donarà suport teves idees. Estàs en procés de canvi. Tothom que t'importa et va a donar suport.

Lleó s grans rius neixen de gotes d'aigua. No falten oportunitats en la teva vida en aquest moment. Aquest és un bon moment per apretarte el cinturó en la teva vida personal i professional. Mai has defugit de la feina ardu. El acceptes. Aneu a acabar el dia sentint la satisfacció que produeix la feina ben feta. Enhorabona!

Verge No t'aferris massa emocionalment al teu treball avui. Tindràs més èxit quan et distàncies del que estiguis tractant d'aconseguir. Una perspectiva més neutral sobre el tema et farà molt més eficaç a l'aconseguir fer les coses. Tens el poder i hauries utilitzar-lo. La clau és assegurar-se que no et governi.

Balança Descobrir la veritat en una situació és clau per a tu. Avui és possible que vulguis portar les coses a un nivell superior i a un punt de vista més noble. Això no pot succeir fins que tots els fets estiguin clars. Recorda les promeses que facis i atempti a elles amb confiança. Les teves emocions poderoses estan carregades amb una ardent energia. No cremis els altres amb ella!

Escorpí Hi ha agressivitat en les teves emocions avui. Aquesta sensació reclamarà teva atenció i demandarà que siguis estable i raonable respecte a totes les tasques que facis. Actua amb honestedat i comprensió. Ningú va a entendre metàfores fosques tret que tinguin algun ús pràctic. Rega les teves plantes i neteja el teu pati. Com més a prop puguis estar de la Terra avui, millor.

Sagitari El que no puguis trobar en un sol lloc, seràs capaç de trobar-lo en un altre. No et rendeixis fins que trobis el que estàs buscant. La clau avui és controlar les ardents emocions i posar-les a bon ús. Una actitud cínica només servirà per complicar les coses i fer que sigui més difícil treballar amb altres persones.

C

apricorn No compliquis les coses avui. Si t'obres a noves formes de fer les coses, pot ser que tinguis idees revolucionàries. Et tocaria anticipar el futur i tallar d'arrel qualsevol possible problema. El mateix mètode convencional en el qual has estat treballant durant anys pot no ser la millor solució per al treball. Busca altres mètodes.

Aquari No et deixis confondre per la intensa energia del dia. En lloc d'encogerte per por, utilitza-com a combustible per mantenir la força del teu poder intern. El teu ésser interior té una tremenda capacitat d'atracció que pot guiar les masses. No et deixis estancar per la indecisió. Recorda que qualsevol camí que escullis és l'adequat. No t'equivocaràs!

Peixos No t'agrada que et continguin. No pots esperar en silenci fins aconseguir els teus objectius. Sé conscient que de vegades, cal realitzar tasques desagradables abans de poder gaudir. Aquest és el cas avui. Afortunadament, el dia promet ser tranquil amb períodes d'esforç concentrat. Ara pots preparar-te per al futur.

tracking