detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Certes coses que poguessin estar succeint al teu voltant avui podrien fer-te sentir com un espectador d'una obra de teatre estrangera. Per aquesta vegada, no et sents amb el públic. De fet, la teva energia es necessita al centre de l'escenari. Equilibra el boig drama amb una mica de la teva sòlida i poderosa racionalitat.

Taure Avui has arribat a un clímax emocional. Aquesta sensació pot ser molt poderosa. Grans transformacions es fan possibles sota aquesta tendència actual. Intenta alliberar de la teva rutina habitual i no dubtis a anar més enllà de les teves limitacions. Cerca un significat més profund en comptes de seguir a la multitud i a les tendències actuals. Aquest no és moment per a l'evasió, sigues real!

Bessons Seria bo que fessis una mica de meditació profunda avui. La connexió amb el teu espai interior és increïblement valuosa. Tingueu en compte que la gran transformació es produeix quan soltes el control. Deixa que les coses flueixin sense problemes i no et preocupis tant per l'organització i planificació de totes les accions. No compliquis les coses. Una comprensió global de la situació vindrà de forma natural.

Cranc Aprofita la bulliciosa energia del dia d'avui. Aquest és un moment meravellós per a expressar-se d'una manera poderosa. Pots ser extremista a aquest nivell, així que vés amb compte de com exerceixes el teu poder. La clau és no apegarte massa a les teves idees ni als resultats que desitgis. Les coses succeeixen com han de succeir.

Lleó L'activitat al teu voltant s'està accelerant i has d'afegir el teu energia a el grup. No sentis la necessitat d'aconseguir accessoris cars per ser part de el grup. El que necessites per connectar no és res que puguis comprar en una botiga. Ve del teu cor. Participa en debats intel·lectuals. Seran gratificants.

Verge La clau del dia d'avui és ser pràctic. Tracta de mantenir la teva enfocament i de mantenir-te ferm. La gent no va a preocupar-se de somnis fantasioses, així que mantingues aquests sentiments dins teu. Fes tot el que puguis per sintonitzar amb l'energia de el grup per ajudar a una gran causa de qualsevol manera que puguis. Vés a un jardí i sent la terra a les teves mans.

Balança La bona notícia és que avui hauries de ser capaç de trobar un terreny estable per als teus intenses emocions. Hi ha certa agressivitat en la teva naturalesa que pot arribar a manifestar-se. Mentre puguis mantenir aquesta tendència sota control, les coses haurien d'estar bé. No hi ha necessitat de provocar una baralla avui. La clau és mantenir la tranquil·litat i aconseguir fer les coses. Les qüestions pràctiques seran d'interès primordial.

Escorpí Hi ha agressivitat en les teves emocions avui. Aquesta sensació reclamarà teva atenció i demandarà que siguis estable i raonable respecte a totes les tasques que facis. Actua amb honestedat i comprensió. Ningú va a entendre metàfores fosques tret que tinguin algun ús pràctic. Rega les teves plantes i neteja el teu pati. Com més a prop puguis estar de la Terra avui, millor.

Sagitari Treu el màxim partit d'aquest dia, perquè una energia com aquesta no apareix sovint. Sent l'agressivitat en el teu natura que et insta que es facin les coses. En comptes de sentir frustració per la quantitat de tasques, sent la motivació interior. Vés amb compte amb les qüestions pràctiques i atén les qüestions relatives als teus objectius i carrera. C

apricorn El dia trigarà a realment començar a menys que et centris i calmis els teus poderoses emocions. El teu habitual desafecció pot ajudar-te a solucionar els problemes a un nivell cerebral, però avui has de tenir més receptivitat emocional. Fes el que puguis per portar més estabilitat a la teva vida. Pren una actitud agressiva cap a la conclusió de les qüestions pràctiques que necessitin ser fetes.

Aquari Potser avui hagis de deixar de passar temps en els núvols. Aterra i fes-li front a les qüestions pràctiques que normalment evites. Hi ha una gran quantitat de força en les teves emocions i la teva naturalesa és més agressiva del que és habitual. Utilitza aquesta poderosa combinació d'energia al teu profit. No deixis que altres et encaminin cap a una direcció que no vols seguir.

Peixos Les teves emocions seran intenses. Hi ha una gran quantitat de força en les teves paraules. Deixa que el foc cremi a l'vermell viu. L'energia és contagiosa. Una vegada que el foc s'encengui, ho continuarà fent durant molt de temps. Aquest és un d'aquells dies en què pots fer canvis importants en el teu pla de joc. No tinguis por de les dramàtiques transformacions.

tracking