detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Aquest és un moment excel·lent per a tu. No només les teves emocions estan en un màxim cíclic, sinó que també han afegit una força que us ajudarà a mantenir el coratge davant de qualsevol oposició que se't presenti. La bona notícia és que la planificació pot donar els seus fruits. Hi ha forces poderoses en marxa que t'ajudaran a avançar cap a les teves metes.

Taure Aconsegueix que el teu natura capritxosa torni a ser realista. És important que els altres també tinguin la paraula. No interrompis quan parlin. Mantingues la boca tancada i les orelles ben obertes. La realitat et tornarà avui el que hagis sembrat, sigui favorable o no. Aquest és un bon moment per fer una passejada pel bosc i tornar a connectar amb la Terra.

Bessons Ocupa't de casa teva i de les tasques domèstiques avui. Neteja el pis, renta la roba. Fes una llista i segueix-. Pots notar que hi ha una sensació sòlida que t'ajuda a mantenir la concentració en la tasca en torn. L'eficiència és la clau. És probable que experimentis una onada d'avenços en el treball que arribaran quan les teves emocions estiguin controlades.

Cranc Avui pots experimentar una explosió d'energia física que et insta a donar-li vida a les teves emocions. Actua d'acord als teus veritables sentiments en tot moment. Fes saber que ets una força a tenir en compte. No hi ha necessitat de mostrar agressivitat o realitzar amenaces. Saps que si algú es burla de tu, tens la força i el valor per defensar-te.

Lleó El teu caràcter pràctic hauria de ser apreciat pel que fa als aspectes predominants. Hi ha una poderosa força que t'ajudarà en qualsevol tasca que emprenguis amb una gran força de voluntat per aconseguir les coses. Sentir-se lliure de fer-li front als detalls i tasques domèstiques que han estat reclamant la teva atenció. És hora d'aconseguir treure a aquestes coses de el camí.

Verge Aquest és un dia ple d'energia per a tu. Ets capaç de fer moltes coses. Pots trobar-li una marcada serietat als teus emocions que t'ajudi a mantenir-te a el dia amb tot el que has de fer. Integra els teus plans amb els d'altres persones i veu quin tipus d'increïbles avenços es poden fer. Podràs mantenir una actitud agradable en qualsevol situació social.

Balança Pot ser difícil encaixar amb les tendències actuals del dia. L'energia és àmplia i lluminosa i sents la necessitat d'aprofundir i penetrar més. Pren un descans de la teva habitual intensitat i tracta de mantenir les coses senzilles. Roman a la llum i sé sociable. A l'integrar-te amb l'humor del dia, és possible que sentis un major equilibri i enfocament.

Escorpí Pots experimentar un clímax emocional avui. Les coses podrien arribar a un punt crític. No et sorprenguis si et trobes amb alguna oposició seriosa. Dispersa la teva energia lliurement, però no et sorprenguis si els altres tracten de tirar en la direcció oposada. La flexibilitat és un aspecte clau per a tu. Allibera't de les restriccions i improvisa.

Sagitari Pots experimentar un clímax emocional avui. Les coses podríen arribar a un punt crític. No et sorprenguis si et trobes amb alguna OPOSICIÓ seriosa. Dispersa la teva energia lliurement, però no et sorprenguis si Els altres tracten de tirar a la dirección oposada. La flexibilitat és un Aspecte clau per a tu. Allibera't de les Restriccions i s'improvisa. C

apricorn Hi ha un estat d'ànim ombrívol que obstaculitza les teves emocions avui, però les coses et afavoreixen en general. Els contactes que facis ara poden ser extremadament valuosos. Podries obtenir una gran quantitat d'informació a partir de les interaccions socials. Aquest és un bon dia per realitzar múltiples tasques i ratllar tantes coses de la teva llista com et sigui possible.

Aquari Pot semblar que la gent ha perdut la sensibilitat avui. Mentrestant, sents indecisió i inseguretat sobre quin camí prendre. La gent vol saber de tu. Vol saber el que estàs pensant. No tinguis por de dir el que penses, fins i tot si va en contra de l'estat d'ànim general. No abandonis si les coses no surten exactament com vols. Les coses milloraran aviat.

Peixos Les teves emocions van a rebre un impuls especial avui que pot ser que hagis de prendre molt seriosament. Hi ha un instint fort dins teu que està a punt per defensar els teus sensibles sentiments. El truc d'avui és centrar-se. Planifica i organitza i seràs capaç de fer unes quantes coses. No actuïs temeràriament si algú et contrària.

tracking