detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El setembre encara la fi de les vacances amb sèries tan variades com atractives, i grans estrelles com Christian Slater, Alec Baldwin, Oscar Isaac o Jessica Chastain.

–American Horror Stories (Disney+), 8 de setembre. Sèrie derivada d’American Horror Story, formada per set episodis amb una història diferent en cadascun. Creada per Ryan Murphy i Brad Falchuk, compta amb part del repartiment habitual de produccions de Murphy, amb estrelles com Sierra McCormick, Paris Jackson i Merrin Dungey.

–Voltaire High (Amazon Prime Video), 10 de setembre. Comèdia dramàtica ambientada a França als anys seixanta. Vuit episodis de 50 minuts en els quals es recrea el moment en el qual el prestigiós institut francès Voltaire va acceptar per primera vegada nenes a les classes. La fita, que va suposar el començament d’una nova era, es recrea en la història d’onze noies que arriben a un centre ple de nois en l’etapa més complicada de les seves vides: l’adolescència.

–Dr. Death (Starzplay), 12 de setembre. Joshua Jackson, Christian Slater i Alec Baldwin són els protagonistes d’aquesta minisèrie basada en la història real del doctor Christopher Duntsch (Jackson), un jove carismàtic i brillant cirurgià al qual, no se sap per què, els seus pacients no li sobreviuen o surten del quiròfan terriblement mutilats. A mesura que les víctimes s’acumulen, dos companys metges, així com la fiscal de Dallas Michelle Shugart (AnnaSophia Robb), es proposen detenir-lo.

–American Rust (Movistar+), 12 de setembre. Minisèrie basada en l’aclamada novel·la debut de Phillip Meyer El valle del óxido, amb Jeff Daniels i Maura Tierney en els papers protagonistes. Es tracta d’un drama familiar amb tints de thriller policíac, situat en una localitat de Pennsilvània castigada per la crisi del sector industrial a principi dels 2000.

Dr. Death

tracking