Televisió

El misteri continua

Netflix estrena el 15 d’octubre la tercera temporada de la sèrie de suspens ‘You’, amb els protagonistes acabats de mudar a un nou barri i esperant el primer fill.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joe i Love, els protagonistes de You, han tingut temps per conscienciar-se de la nova vida que els espera. Després de revelar-se l’autèntica naturalesa del personatge de Victoria Pedretti, el de Penn Badgley va descobrir també que havia de ser pare. El final de la segona temporada ja desplaçava la parella als suburbis, allunyant-se de les turbulències de la gran ciutat, però aquesta mudança no serà suficient per contenir els dimonis dels protagonistes en el tercer lliurament.

A causa de la pandèmia del coronavirus hem hagut d’esperar gairebé dos anys l’arribada de nous episodis de la sèrie que va arrencar a Lifetime, però ara Netflix ha confirmat que finalment veurem la tercera tanda de capítols a partir del 15 d’octubre. La plataforma d’streaming ha comunicat aquesta data amb un teaser en el qual Joe es dedica a preparar un elaborat pastís amb la qual donar la benvinguda al seu fill, que portarà el nom de Henry.

Mentre es dedica a la seva tasca de rebosteria, el fosc protagonista planteja interrogants sobre la paternitat, que segurament seran abordats de manera més extensa en la imminent temporada. Al llarg d’aquests nous episodis, Love i Joe miraran d’adaptar-se a Madre Linda, l’acomodat barri en el qual es troben envoltats de famílies aparentment perfectes, que amaguen més secrets que els esperats.

Victoria Pedretti i Penn Badgley, protagonistes de 'You'.

tracking