Una imatge de la sèrie 'Jaguar', la nova producció espanyola de Netflix.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix estrenarà a nivell mundial, el 22 de setembre vinent, la sèrie Jaguar, una producció protagonitzada per Blanca Suárez, qui es fica en la pell d’una supervivent del camp de concentració de Mauthausen que busca justícia. La plataforma ha publicat ja les primeres imatges de la sèrie, que viatja a l’Espanya posterior a la Segona Guerra Mundial, quan nombrosos nazis van refer la seva vida al país, i explica la història dels Jaguar, “una banda que no oblida els seus noms ni les seves cares i que no pararan fins que es faci justícia”.

Produïda per Bambú Producciones, es tracta d’“una història d’acció i amistat” dirigida per Carlos Sedes i Jacobo Martínez i creada per Ramón Campos i Gema R. Neira. Tot comença a l’Espanya dels anys 60, convertida en refugi de centenars de nazis després del conflicte bèl·lic. Isabel Garrido (Blanca Suárez), una jove que va aconseguir sobreviure a Mauthausen, va darrere la pista de Bachmann, considerat l’home més perillós d’Europa.

Al llarg de la història, Isabel descobrirà que no està sola en la seva missió i s’unirà a un grup d’agents a la recerca de venjança ocult darrere d’un nom en clau: Jaguar.

La sèrie vol recordar el que va succeir “a milers d’espanyols als camps d’extermini nazis i com després, i fins no fa tants anys, els criminals del tercer Reich van viure al nostre país amb total llibertat”, ha apuntat Campos. Jaguar és, d’aquesta manera, “una ficció, però inspirada en la realitat”, i que vol posar èmfasi en el fet que “més de 40.000 criminals nazis es van establir a Espanya després de la Segona Guerra Mundial i, amb total impunitat, ni tan sols es van canviar els cognoms”, ha afegit.

El repartiment principal de la sèrie està format, a més de Blanca Suárez, per Iván Marcos, Francesc Garrido, Adrián Lastra, i Óscar Casas.

tracking