x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 29/08/2021 a les 07:20
Àries
Tot indica que et sents bé físicament i mentalment. Els teus interessos professionals i financers podrien prendre un gir sobtat per a millor. Els assumptes amorosos també han d'anar bé, i els nens portaran una gran satisfacció avui. Aquest és un bon moment per fer plans per al futur i dur a terme les teves ambicions més estimades.
Taure
Les dificultats financeres podrien superar-se avui a través de l'ajuda d'algú molt més gran que tu. Consells útils podrien facilitar un curs d'acció futur més clar i més pràctic del que semblava en el passat. La teva capacitat pràctica s'accentua, i és menys probable que deixis a les emocions fortes interferir. Les teves habilitats intuïtives també podrien ser d'ajuda.
 
Bessons
Avui una peça d'informació que has estat buscant podria ser coneguda. El teu habilitat per manejar els diners podria ser reclamada per ajudar un amic o potser a un membre de la família. És probable que tinguis alguns bons consells que donar i la gratitud ha de ser imminent. Posa't en marxa!.
 
Cranc
Amb el canvi d'alineació planetària, tots els teus esforços durant les últimes setmanes podrien finalment donar els seus fruits. L'èxit i la bona fortuna estan molt indicats, sobretot pel que fa a diners es refereix. Les preocupacions sobre les finances tendeixen a desaparèixer, i fins i tot podries rebre reconeixement públic.
 
Lleó
Aquestes anhelades vacances o un moviment que has estat esperant finalment podria ser possible. Abans d'anar-te'n, pot ser que hagis de encarregar-te d'alguns papers. Potser estiguis analitzant plans de progrés professional, i podries considerar prendre un curs o dos per augmentar la teva capacitat de promocionar i així ajudar-te a fer un pas cap a l'assoliment de les teves metes.
Verge
Una parella amorosa actual o potencial pot desaparèixer de la vista i no tornar-te les trucades. Podries entrar en pànic, preguntant si tal ha perdut l'interès. No et precipitis a arribar a conclusions. La teva parella pot estar involucrada en altres assumptes. Recorda la vella dita: "Si estimes alguna cosa, deixa-ho anar". Si t'aferres, és que mai va ser teu.
 
Balança
Una reunió de psíquics, artistes i persones d'orientació espiritual podria tenir lloc a casa teva avui. Això pot ser una trobada fascinant i estimulant, però pot haver algú a qui li agrada causar controvèrsia i debat. Tingues en compte aquesta possibilitat i atájala si pots o aquest esperançador trobada podria acabar amb egos colpejats i sentiments ferits.
 
Escorpí
Una classe a la qual has volgut assistir pot tenir places disponibles, i desitjaràs registrar immediatament. És possible que tinguis algunes dificultats. Si intentes inscriure't per telèfon, la línia pot estar ocupada. Si t'inscrius en línia, el lloc web es pot bloquejar. Cal no desanimar-se i abandonar. Aquests són només retards temporals. No voldràs perdre't la classe. Segueix intentant-!.
 
Sagitari
Tens un munt de diners en inversions? Fins i tot si només tens un compte d'estalvis o capital immobiliari, pots desconcertarte una mica quan el mercat de valors es vagi en picat. Molt està succeint darrere de l'escenari que el públic no coneix. La situació és temporal. El mercat hauria de tornar a la normalitat en poc temps.
 
Capricorn
La teva parella pot semblar distreta. No et precipitis pensant que ha trobat a algú més. El problema és més probable que tingui a veure amb els obstacles amb els que la teva parella ha ensopegat en relació a un objectiu molt preuat. Quan decideixi compartir això amb tu, podries ser capaç de donar una mica de llum sobre la situació.
 
Aquari
Algun tipus d'equipament podria portar-te problemes avui. Probablement ets algú amb qui és fàcil treballar però quan es tracta de solucionar problemes, pot ser que no sàpigues tot el que hauries de. No et preocupis massa per això. Demaneu a un amic o col·lega que t'ajudi, o millor encara, crida a un professional. Sentiràs més confiança i aconseguiràs molt més.

Peixos
Amb l'ambient astral actual, els teus interessos professionals i financers podrien donar un gir positiu. Les dificultats poden semblar desaparèixer com per art de màgia. Sigui el que sigui que estiguis fent, ja sigui en la teva carrera o personal, hauria de funcionar sense problemes. Has sentir-te fort i optimista.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts