x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Actualitzada 28/08/2021 a les 07:22
Àries
Àries
Durant el dia podrien sorgir discussions sobre la religió. Una onada recent de revelacions intuïtives podrien causar que vulguis exposar les teves creences, però això podria ser contraproduent. per pensar en termes d'allunyar durant un temps.
Taure
Una trucada estranya, inesperada o correu electrònic podria desconcertarte. Potser no coneguis a la persona que truca o pot ser que la informació no tingui sentit. El que sentis pot ser exagerat, si no fals. Si és important per a tu, analitza els fets abans de treure conclusions i d'comentar-ho a altres persones.
 
Bessons
La teva situació financera és confusa? Estàs començant a entrar en pànic a l'respecte? Pots estar alterándote per res. Aconsegueix totes les dades, centra't en els fets, i observa el que realment estigui succeint. Una vegada que consultis les xifres reals i les revisis un parell de vegades, hauries descobrir que pots manejar la situació.
 
Cranc
Certes idees per a projectes creatius poden inundar la teva ment, però poden ser massa generals o vagues d'entendre. Fes una llista si vols, però no sentis que has de començar qualsevol cosa avui. És possible que necessitis analitzar les idees durant uns dies abans de decidir-te per el millor punt de partida. Sigues pacient.
 
Lleó
Has estat rebent vibracions estranyes d'algú proper a tu? És probable que aquesta persona no estigui molesta amb tu. Pot estar preocupada sobre els propers canvis en l'entorn professional. Tot sembla indicar que aquestes preocupacions són infundades. Ofereix al teu amic sortir a menjar i escoltar-lo.
Verge
Podries estar planejant assistir a un esdeveniment social avui. Estàs desitjant que arribi. Certs tràmits podrien ocupar tanta part del teu temps avui que et preguntis si podràs anar. La paperassa no sembla ser tan urgent. Fes tot el que puguis i després ves a la teva festa. T'ho mereixes.
 
Balança
Comunicacions frenètiques que tenen a veure amb un projecte o assumptes de família podrien fer que et descentres. Massa preocupacions importants t'han afectat alhora. Pot ser confús, però vés a poc a poc i no tinguis la temptació de tractar d'aconseguir tot d'una vegada. Avui la teva ment és estable i analítica. Veu amb el corrent i podràs aconseguir tot.
 
Escorpí
Bones notícies sobre diners podrien donar-te també idees sobre com gastar-, sobretot a casa teva. Potser necessitis un moble nou o hagis estat pensant en pintar o redecorar. Aquest és un bon moment per fer-ho, sempre que vagis amb compte i no deixis que el teu exuberància tregui el millor de tu.
 
Sagitari
Bones notícies sobre Diners podríen donar-te también idees sobre com gastar-, sobretot a casa teva. Potser necessitis 1 moble nou o hagis Estat Pensant en pintar o redecorar. AQUEST és un bon Moment per Fer-ho, sempre que vagis amb compte Quant i no deixis que el teu exuberància tregui el Millor de tu.
 
Capricorn
Els llibres i revistes sobre temes psíquics, espirituals o metafísics podrien ocupar molta de la teva atenció avui. Podries inclinar-te cap deixar de banda les teves tasques rutinàries a favor de continuar llegint i cridar a tots els teus amics per dir-los el que has après. Guárdatelo per a aquesta nit.
 
Aquari
Un objectiu relativament recent que t'has establert com a objectiu pot semblar una mica aclaparador. Potser et preguntes si aconseguiràs fer-ho. Tot i que podries distreure fàcilment, pots centrar-te si ho intentes, i això és el que has de fer ara.

Peixos
La manca de comunicació i potser fins i tot fredor per part d'una amistat podria fer que sorgeixin les teves inseguretats i que et preguntis si aquesta persona encara es preocupa per tu. No et preocupis. Aquesta persona se sent molesta, però no amb tu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts