Televisió

Comença el desenllaç

‘La casa de papel’ presenta el tràiler de la cinquena i última temporada, estructurada en dues parts. L’estrena serà el 3 de setembre i el 3 de desembre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un mes abans de la seva estrena, Netflix ha publicat aquesta setmana el tràiler de l’esperada nova temporada de La casa de papel, en què l’equip de lladres més famós de la televisió apareix contra les cordes, lluitant contra tot per sobreviure i amb un missatge clar: “Encara no estem morts.” Amb un Profesor caçat i “sense pare, sense pla i sense esperança” però anunciant que lluitaran “fins al final”, els del peto vermell i la màscara de Dalí continuen tancats al Banc d’Espanya.

El 3 de setembre i el 3 de desembre són les dates triades per a l’estrena dels dos volums d’aquesta cinquena temporada, que posarà fi a una sèrie que ha atrapat milions de seguidors a tot el món. La història continua amb La Banda tancada més de cent hores al Banc d’Espanya, que ha aconseguit rescatar Lisboa, que s’intueix com a nova líder del grup. Amb tot, també viuen un dels seus pitjors moments després d’haver perdut un membre del grup. Mentrestant, el coronel Tamayo anuncia que intervindran en l’atracament “militars dels que només surten victoriosos o morts”.

Segons ha avançat un dels creadors de la sèrie, Álex Pina, en el primer volum s’ha treballat “un gènere bèl·lic extrem” per col·locar La Banda contra les cordes, mentre que el segon, de caire més íntim, se centra en l’emocionalitat dels personatges.

Un fotograma de la cinquena temporada de 'La casa de papel'.

tracking