Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui, l'alineació astral et proporciona més control de què has normalment. Atès que tens la tendència a deixar-te portar per les teves passions, has hagut d'aprendre a controlar-te. No vols tenir problemes amb la llei, el banc o altres figures d'autoritat. Qualsevol acció que facis avui requerirà sobrietat i concentració. T

aure Els últims dies han estat tan difícils, que no és sorprenent que vulguis retirar-te per un temps. Aquest tipus de reacció et obligarà a rebutjar algunes invitacions. Amb l'alineació astral causándote més mal humor que de costum, no és mala idea mantenir-te amb perfil baix per un temps. Ja no et disposes a gastar temps i energia en una relació en la qual només el teu lliuraments; vols una veritable amistat. B

essons Els cossos astrals t'han estat urgint arrelar des de fa algun temps. Tots els aspectes insubstancials i improvisats de la teva vida s'aniran, deixant només la veritat, fort i sòlid. Quan aprenguis a estimar-te a tu i reconèixer i afirmar la teva individualitat, totes les teves necessitats seran satisfetes.

Cranc Potser alguna vegada vas tenir, o encara tens, una àvia, avi, tia o tio que et va meravellar amb històries sobre els teus avantpassats. Les imatges que les seves paraules creaven en la teva ment d'un antic entorn, cases o personatges, encara ressonen en la teva ment. Avui serà un bon dia per embarcar-te en el teu propi viatge cap al passat. Sens dubte hi ha encara molt per descobrir.

Lleó Avui t'espera un dia deliciós, especialment si tens un tipus de treball mentalment desafiant. El teu orgull en la teva integritat i prominència és justificat, i serà reforçat per l'autoritat i determinació de l'alineació celestial actual. De manera que avui quan prenguis el timó, assegura't dirigir rumb a l'èxit.

Verge Avui t'espera a un dia deliciós, Especialment si tens un tipo de Treball mentalment desafiant. El teu Orgull a la teva integritat i prominència és justificat, i serà reforçat per l'Autoritat i Determinació de l'alineacions celestial actual. De manera que avui Quan prenguis el timó, assegura't dirigir rumba a l'Èxit.

Balança Avui enfoca les coses d'una manera filosòfica. Descobriràs que trobaràs les respostes més fàcilment del que pensaves. Intenta no complicar les coses més del necessari. Els altres ràpidament trobaran les falles o iniciaran una baralla. No baixis més de nivell. L'energia celestial d'avui recalentará l'atmosfera i portarà l'aigua a punt de bullir.

Escorpí Una energia forta i dinàmica cap a alguna cosa que et mobilitzarà espiritualment es posarà en acció amb molta emoció, i inconscient sortirà de la profunditat del teu ésser. El teu cicle emocional mensual s'està acostant al seu tancament, de manera que consolidarás les lliçons de les últimes quatre setmanes.

Sagitari Una energia FORTA i dinàmica cap a alguna cosa que et mobilitzarà espiritualment és posarà en acció amb Molta emoció, i inconscient sortirà de la Profunditat de l'teu Esser. El teu cicle emocional mensual s'està acostant a su tancament, de manera que consolidarás els lliçons de Les últimes cuatro semanas. C

apricorn Una energia FORTA i dinàmica cap a alguna cosa que et mobilitzarà espiritualment és posarà en acció amb Molta emoció, i inconscient sortirà de la Profunditat de l'teu Esser. El teu cicle emocional mensual s'està acostant al seu tancament, de manera que consolidarás a els lliçons de Les últimes quatre setmanes. A

quari Descobriràs que els altres juguen un paper clau en els fets del dia. No et sorprenguis, però, si hi ha una tensió extra que actua com a límit entre tu i les persones amb les que et comuniques. Els sentiments fereixen fàcilment, i les persones s'incentiven fàcilment cap a les accions hostils. L'alineació astral d'avui carregarà l'atmosfera de tensió elèctrica.

Peixos Descobriràs que Els altres juguen 1 paper clau a els fets de el dia. No et sorprenguis, però, si hi ha 1 tensió extra que actua com a límit entre tu i les persones amb les que et comuniquis. Els Sentiments fereixen facilment, i les persones s'incentiven facilment cap a les Accions hostils. L'alineacions astral d'avui carregarà l'atmosfera de tensió elèctrica.

tracking