TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

La proposta del dia

Mural Gegant

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Mural Gegant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

Mural Gegant

Toni Ortiz dibuixarà un mural gegant sobre tela perquè els infants siguin els encarregats de donar-li color i així convertir-se en artistes per un dia.

Hora: 16.15 h.

Plaça dels Arínsols. Encamp.

CINEMA

‘Un engaño de lujo'

Per als dimarts de Cinema a la fresca, l’hotel instal·la una pantalla al jardí que és visible tant des del restaurant com des de la terrassa exterior.

Hora: 21 h.

Andorra Park Hotel. Andorra la Vella.

ACTIVITATS

Nits d’estiu als museus - visita guiada a l’exposició de Toulousse-Lautrec

Recorregut pels gravats i l’obra gràfica de Toulouse-Lautrec: una exquisida exposició que ens transporta a la bohèmia del Montmartre del tombant de segle, amb la força expressiva dels personatges nocturns, les actrius dels cafès cabaret i els artistes de circ. Hora: 20.30 i 22 h.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Aiguagim

Activitats dirigides gratuïtes i a l’aire lliure. Hora: de 19.15 a 20 h.

Piscina de la Mola. Encamp.

EXPOSICIONS

Quarta biennal internacional andorra l’andart 21

Les obres exposades als entorns del llac d’Engolasters volen acompanyar el visitant en una reflexió entorn a la por, la solitud i l’aïllament, però també a la relectura de la natura.

Llac d’Engolasters. Fins al 15 de setembre.

L’alcazar

En aquesta exposició podreu veure més d’una vintena d’originals de l’obra L’Alcazar i de la resta de la producció de Simon Lamouret. Museu del còmic. La Massana. Fins al 8 d’agost.

Toulouse - Lautrec. L’artista irreverent

Recorregut pels gravats d’Henri de Toulouse-Lautrec en una exquisida exposició que ens transporta a la bohèmia de Montmartre del tombant de segles, on Toulouse-Lautrec va expressar el seu talent. CAEE. Escaldes-Engordany. Fins al 25 de setembre.

Diàlegs entre música i art a Peralada

Escenari d’emocions i espai de confluència de les arts. Des dels seus inicis, ara fa 35 anys, el Festival Castell de Peralada s’ha perfilat com un esdeveniment cultural que ha volgut anar molt més enllà de la mera programació de concerts i espectacles, per esdevenir un espai generador de noves propostes artístiques, on les diferents disciplines trobessin un punt de confluència per al diàleg i l’enriquiment mutu.

Museu Fàbrica Reig, Sant Julià de Lòria

‘Talents amb demominació d’origen: de rigalt a puigdengolas’

L’exposició Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 9 de gener.

‘Dessine-moi l’écologie’

L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del nostre planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, la pol·lució, etc.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

tracking