x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 02/08/2021 a les 07:38
Àries
Intenta no deixar que les teves emocions se't surtin de les mans. Descobriràs que has protegit de més certes parts del teu ésser. Les coses que són una amenaça òbvia per al teu manera creativa d'auto-expressió et faran esclatar en una fúria tirànica.
 
Taure
Quan es tracta de les teves finances pots resultar ser una persona bastant dinàmica. Si no ho ets, és el moment d'entrar en acció. En aquest moment molta concentració s'està establint en aquesta àrea de la teva vida, i descobriràs que si no tractes el tema ara, serà molt més difícil manejar-aquí a uns mesos.
Bessons
En aquest moment hi haurà molt enuig entre tu i la teva parella. S'està a punt de declarar la guerra. Les accions de les persones poden colpejar fortament la psique dels altres, per tant vés amb compte cap a on apuntes teva arma. Hi ha moltes emocions carregades en l'aire avui que no pots ignorar.
Cranc
Possiblement sents una urgència tremenda de expressar els teus pensaments, per tant fes-ho. No et reprimeixis si hi ha alguna cosa que necessitis dir. Deixar que les teves emocions quedin atrapades dins pot conduir a problemes físics com l'estrès o malalties generals.
 
Lleó
El teu punt feble està en la teva família, i descobriràs que qualsevol amenaça relacionada amb aquesta àrea de la teva vida serà resposta amb molt enuig i passió de la teva part. Saltaràs ràpidament en defensa de la teva persona i dels propers a tu. La configuració celestial d'avui definirà l'escenari perquè la fúria sigui alliberada.
 
Verge
Relaciona't amb els altres no només a nivell cerebral, sinó també a nivell emocional. Aquests dos regnes estan més relacionats del que penses, especialment per l'alineació astral poderosa d'avui. Descobriràs que posseeixes una connexió important amb els altres, especialment per la teva habilitat per combinar el factual amb el instintiu.

Balança
Pensaràs massa sobre una societat actual. Intenta equilibrar una mica d'aquest poder cerebral amb influències de el cor. Les teves emocions són una part poderosa de l'equació, i no has de deixar-les de costat. Consulta l'opinió de les persones en què confies quan tractis sobre temes que tenen a veure amb la teva carrera.
 
Escorpí
Intenta molt buscar les respostes a les coses que vols revelar. La informació no se't donarà en un plat de plata, per tant et correspon a tu buscar-la. Et sentiràs bastant emocional, i els altres descobriran això en tu immediatament. L'energia celestial d'avui barrejarà molta emoció en el teu procés mental.
 
Sagitari
Avui, la major part de la teva comunicació provindrà de canals menys convencionals. Hauràs treballar per poder expressar-te de manera creativa, i potser fins a treballar en art. Les emocions fortes possiblement es veuran barrejades, per tant en comptes de descartar, utilitza-les per energitzar les teves paraules.
 
Capricorn
Avui tindràs rapidesa en els teus comentaris i consells, especialment en temes relacionats a el cor. Descobriràs que tens la clau d'un pont important entre les necessitats emocionals i cerebrals. Utilitza el poder de l'alineació astral d'avui per ajuntar les forces de la intuïció i el pensament analític per aconseguir un enfocament poderós davant els problemes que se't presentin.
 
Aquari
Pensa en els teus pràctiques espirituals, i on vols anar en aquest terreny de la teva vida. Les emocions inconscients avui sortiran a la superfície, i descobriràs que estan molt connectades amb les respostes que instintivament vols conèixer. L'orientació de el dia d'avui et demanarà que trobis una solució laboral que combini un enfocament espiritual i cerebral cap als temes d'enfrontar.
 
Peixos
Desafortunadament el teu humor està a la baixa en aquest moment i seguirà així pels propers dos dies. Com a resultat de la configuració celestial d'aquest dia, experimentaràs el que sentiràs com una hostilitat de part d'amistats properes, que realment volen ajudar-te. No t'enfadis amb les persones properes a tu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts