Christian Convery en el paper de Gus, protagonista de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En un any marcat pels estralls de la pandèmia del coronavirus, Sweet Tooth: El niño ciervo, que precisament està ambientada en un món afectat per una crisi global, s’ha consolidat com un dels títols més celebrats. Davant d’aquesta gran acollida, Netflix ha pres la decisió d’encarregar una segona temporada de l’adaptació de les novel·les gràfiques de Jeff Lemire.

La renovació arriba gairebé dos mesos després del debut de la sèrie, que es va produir el 4 de juny. Sense fer gaire soroll abans del seu llançament, Sweet Tooth: El niño ciervo ha aconseguit fascinar crítica i públic amb la història de Gus, un infant amb trets humans i de cérvol que emprèn un viatge per conèixer el seu origen, descobrint les apassionants històries de tots aquells que habiten en el seu devastat món.

Per a fer aquest anunci més emocionant, la plataforma de streaming va enviar un paquet a l’elenc de la sèrie. A l’interior es revelava l’encàrrec de la segona temporada a través d’una enorme tauleta de xocolata, a la qual no van trigar a clavar les dents com ho faria el mateix Gus. Una vegada acabin amb la llaminadura, els protagonistes ja podran anar per feina amb aquest nou lliurament, de vuit episodis.

La continuïtat de Sweet Tooth: El niño ciervo té tot el sentit del món si ens fixem en les dades de consum compartides recentment per Netflix. Segons la mètrica de la plataforma, la sèrie desenvolupada per Jim Mickle va ser vista per 60 milions de llars durant les seves quatre primeres setmanes de vida, convertint el seu debut en el sisè més exitós d’una sèrie original de parla anglesa.

Protagonitzada per Christian Convery, la sèrie arrenca amb la irrupció d’una pandèmia, arran de la qual comencen a néixer nadons híbrids entre humans i animals. El còmic de Lemire és força més fosc, i Mickle disfressa en forma de conte la dura travessia del jove protagonista.

tracking