L'actriu hispanocubana Ana de Armas, en una imatge d'arxiu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix ha ajornat fins al 2022 l’estrena de Blonde, la pel·lícula sobre la vida de Marilyn Monroe que protagonitzarà l’actriu hispanocubana Ana de Armas. Segons una exclusiva de la revista Variety, la plataforma televisiva ha decidit ajornar el debut d’aquesta esperada producció fins a l’any que ve, sense confirmar cap data específica ara com ara.

De Armas (l’Havana, 1988) tindrà així el rol central d’aquesta cinta biogràfica sobre una de les actrius més famoses de Holly­wood, que al seu temps es basa en la novel·la homònima de Joyce Carol Oates. Andrew Dominik (El asesinato de Jesse James por el cobarde Robert Ford) serà l’encarregat de dirigir el film per a la plataforma.

El projecte, que està en fase de producció des de fa gairebé deu anys, havia d’estar inicialment protagonitzat per l’actriu Naomi Watts. Després del rebuig de Watts es va parlar de Jessica Chastain com a substituta, encara que finalment va ser la protagonista de la sèrie El internado la triada per al paper.

Nascuda i formada a Cuba, l’actriu va començar la seva carrera a Espanya abans d’assolir la majoria d’edat, gràcies a directors com Manuel Gutiérrez Aragón (Una rosa de Francia, 2006) o el duo Albacete i Menkes (Mentiras y Gordas, 2009), tot i que el personatge al qual li deu la seva major popularitat és el de Carolina, un dels principals de la ja esmentada sèrie El internado.

Després d’aquesta ficció, l’actriu va continuar a la petita pantalla amb la sèrie Hispania i al cinema amb Por un puñado de besos (Menkes, 2014). Posteriorment, empesa per la crisi del sector a Espanya i davant de la possibilitat d’aconseguir noves oportunitats al mercat nord-americà, va emigrar a Hollywood, on s’ha convertit en la nova noia Bond i ha aconseguit la nominació al Globus d’Or per Puñales por la espalda.

tracking