Terror amb novetats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de portar a l’extrem el concepte del gènere slasher a 1984, American Horror Story innovarà en el seu format en la desena temporada. El propi títol del nou lliurament, Double Feature, ja anticipa una dualitat que ens portarà a conèixer els horrors del mar i de la terra. Com assenyala el tràiler de la sèrie, presentat ahir, el primer bloc portarà com a títol Red Tide, mentre que el segon ha estat batejat com a Death Valley.

A causa de l’habitual secretisme que envolta l’obra de Ryan Murphy i Brad Falchuk, la informació sobre Double Feature és pràcticament inexistent. L’única cosa confirmada és que aquestes minitemporades tractaran qüestions diferents, encara que, per allò mostrat en aquest avanç, no seria d’estranyar que s’acabin creuant d’alguna manera. Tot i que no veiem els seus rostres al teaser, la desena temporada comptarà amb Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross, Finn Wittrock i Macaulay Culkin, entre altres.

Als EUA, el retorn d’American Horror Story tindrà lloc el 25 d’agost de la mà de FOX. A Europa, es desconeix quan viurem aquesta doble dosi de terror, així com quina cadena o plataforma s’encarregarà d’importar els nous episodis, si serà l’habitual, FOX, o Disney+, que incorporarà aviat les nou temporades anteriors.

BOB ODENKIRK, HOSPITALITZAT

L’equip de rodatge de Better Call Saul es va endur un ensurt dimarts després que el seu principal protagonista, l’actor Bob Odenkirk, de 58 anys, es desmaiés en ple set, als estudis de Sony a Culver City (Los Angeles). L’equip el va assistir immediatament i va ser traslladat a un hospital. El portal de notícies de famosos TMZ, que va ser el primer mitjà a informar del que va succeir, assegurava ahir que Odenkirk segueix a l’hospital rebent tractament però sense concretar quin és l’estat de salut de l’intèrpret. Tampoc se sap el motiu pel qual l’actor es va desmaiar. Altres mitjans com Variety o The Hollywood Reporter van confirmar posteriorment la primícia de TMZ. Odenkirk va aconseguir la fama pel paper de l’advocat Saul Goodman a l’aclamada sèrie Breaking Bad (2008-2013). L’èxit del personatge el va portar a tenir la seva pròpia ficció derivada, Better Call Saul.

Bob Odenkirk, hospitalitzat

tracking