Televisió

Cares noves a 'Paraíso'

La sèrie de movistar+ incorpora Álvaro Mel, Begoña Vargas, Laura Laprida i Carla Domínguez en l’elenc de la segona temporada, que es troba en ple rodatge.

Cares noves a 'Paraíso'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Movistar+ té tota la intenció d’amortitzar una de les seves grans produccions fins a la data. Paraíso va veure la llum el 4 de juny, però en aquell moment ja havia rebut l’encàrrec de desenvolupar una segona temporada, el rodatge de la qual va arrencar a mitjan maig. Des d’aquell moment, l’equip de la sèrie ha estat treballant per materialitzar la seva continuació, que comptarà almenys amb quatre nous rostres que acaben de ser presentats.

El quartet de fitxatges que es deixarà veure en aquest segon lliurament està format per Álvaro Mel (La Fortuna), Begoña Vargas (Alta mar), Laura Laprida (Separadas) i la jove Carla Domínguez, que interpretaran Mateo, Evelyn, Valentina i Anabel, respectivament. Tots ells estan implicats en l’enregistrament dels nous episodis, que continua en marxa en diferents localitats espanyoles i s’estendrà fins a mitjan mes que ve.

Quant a la incidència que els nous personatges tindran en la sèrie, cadascun impactarà de manera diferent en la trama. Mateo és descrit com un seductor solitari que es converteix en el xicot de Bea, qui descobrirà les seves intencions més fosques. Evelyn està molt lligada a l’origen dels No Morts i a poc a poc mourà fils per assolir el seu objectiu. Valentina dirigeix el recentment inaugurat hotel Las Palmeras, que acull la nova família de No Morts que irromp al poble. I finalment, Anabel s’incorpora a la colla fantasma, enamorant-se de Javi.

'SECRETOS DE UN MATRIMONI', A VENÈCIA

HBO torna a irrompre al Festival internacional de cinema de Venècia. Després de presentar-hi els primers episodis de 30 monedas, The New Pope i La amiga estupenda en les anteriors edicions, en aquesta ocasió brindarà al complet Secretos de un matrimonio, la minisèrie de cinc episodis protagonitzada per Oscar Isaac i Jessica Chastain. D’aquesta manera, la cadena de pagament s’avança a l’estrena convencional de la ficció, que tindrà lloc durant el setembre. Per tant, la première de la producció a Venècia i el seu llançament a HBO no seran gaire distants en el temps, ja que la 78a edició del prestigiós festival tindrà lloc entre l’1 i l’11 de setembre. Això sí, la minisèrie no optarà als premis del certamen, ja que participarà fora de competició. En aquest apartat també es deixaran veure títols tan esperats com Dune, Duelo final o Última noche en el Soho, de Denis Villeneuve, Ridley Scott i Edgar Wright, respectivament.

'Secretos de un matrimonio', a Venècia

tracking