Un clàssic renovat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de més de trenta anys en antena, Los Simpson volen evolucionar. Quan la mítica ficció animada torni a Fox el 26 de setembre amb la temporada 33 ho farà amb una cosa totalment nova, almenys per als creatius.

La primera fita, que acompa­nyarà al debut de la temporada, serà el llançament d’un episodi íntegrament musical. Encara que la família groga s’ha vist immersa en nombroses aventures musicals durant el seu llarg recorregut, aquesta serà l’ocasió en què més s’acosti a una producció lírica. “És l’episodi més musical que hem fet”, ha reconegut el productor executiu Matt Selman durant la Comic-Con de Sant Diego.

El capítol, titulat The Star of the Backstage, serà pràcticament com un musical de Broadway i comptarà entre les seves files amb Kristen Bell, que cantarà per Marge després d’haver demostrat els seus atributs com a actriu de doblatge a Central Park o Frozen. A més, s’ha anticipat que al novembre s’emetrà un episodi doble batejat com A Serious Flanders, que retrà homenatge a Fargo i a les sèries que han nascut en el món de l’streaming. Aquest lliurament comptarà amb les veus de Brian Cox, Cristin Milioti i Timothy Olyphant.

D’altra banda, el tradicional Treehouse of Horror, l’emissió especial de Halloween que acostuma a narrar tres històries que entrellacen fantasia, foscor i humor, s’expandirà. Així, en la temporada 33 el capítol passarà a incloure cinc relats.

Amb aquests canvis, la producció demostra la disposició a no posar-se lligams, una cosa que podrà continuar explorant en futurs lliuraments.

MEDIASET PASSA 'LOVE IS IN THE AIR' A DIVINITY

Els canvis de programació de Telecinco de cara a l’època estival han acabat afectant el final de l’aclamada sèrie turca Love is in the air. Fins ara, la ficció tenia un lloc destacat en la programació de la cadena principal, però els seus seguidors hauran de descobrir el desenllaç de la història a Divinity. La franja que acostumava a ocupar aquesta producció queda reservada ara per al cinema, amb títols com Titanic, que es va poder veure la setmana passada, o Yesterday, que s’emet avui. Divinity no tan sols emetrà el final de la primera temporada de Love is in the air, sinó que la ficció no tornarà a Telecinco i emetrà el segon lliurament de manera íntegra a la cadena temàtica. L’estrena d’aquesta nova tanda de capítols ja s’anuncia com una “arribada en exclusiva a Divinity” i assegura que serà tot un canvi respecte als primers episodis, amb “un inesperadíssim gir de guió en la història d’amor d’Eda i Serkan”.

Mediaset passa 'Love is in the air' a Divinity

tracking