Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries A mesura que envelleixes, et atrauen cada vegada més els assumptes espirituals. No es tracta tant que estiguis adoptant cap religió en particular, sinó més aviat de curiositat sobre el sobrenatural i d'algunes de les arts antigues. Dedica una mica de temps avui per visitar la biblioteca o una llibreria i llegeix una mica sobre el tema. És possible que vulguis formar un grup d'estudi amb altres persones d'idees afins. T

aure No dubtis a provar alguna cosa nova avui. Si has pensat en unir-te a un club de lectura o prendre una classe, fes-ho avui! És probable que coneguis a gent interessant que et introdueixi a un nou món social. Pots dubtar a del principi, però trobaràs a el grup càlid, amable i obert a les teves aportacions. Parlaran com vells amics a la fi de la segona reunió. Aquesta és exactament la injecció de diversió que necessites B

essons És probable que avui et sentis optimista i entusiasta sobre la vida. També pots sentir-se especialment sexy, ¡una sensació que sens dubte has d'aprofitar! Per què no planeges una nit romàntica amb la teva parella? No dubtis a parlar sobre els teus somnis de viatges durant el sopar. Mai se sap, aquesta persona podria compartir el teu somni. Abans d'adonar-te, els dos podrien estar volant a terres exòtiques.

Cranc Alguns somnis inquietants podrien fer que et sorgeixin dubtes sobre els motius d'algú a qui consideres una amistat. Aquesta persona podria haver estat actuant de manera estranya i podries estar pensant en la raó de la seva amistat. És important tenir en compte els símbols en els teus somnis i tractar d'analitzar el que estan dient. Podrien referir-se a la teva amistat, a tu, o a tots dos. Pensa en això!

Lleó Algunes maquinacions solapades i no de el tot honestes podrien estar succeint en el teu treball. Podria ser que això et ofengués i també podries preocupar-te si amenacen el teu lloc de treball. També podries considerar el que estàs fent allà. Aquests conflictes interns podrien significar la necessitat de centrar-se en la realitat i discernir exactament el que vols fer. Després llança't a això.

Verge Aquest podria ser un dia frustrant en el departament de el romanç. La comunicació està bloquejada en tots els nivells. Tens ànsies per parlar amb el teu ésser estimat, però simplement no pots contactar a aquesta persona. Potser el sistema telefònic o de correu electrònic no és òptim. Et sents com si l'Univers estigués conspirant contra tu. Ànim! 'La teva parella et contactarà molt aviat i el retrobament serà elèctric!

Balança Segur que t'has sentit millor del que et sents avui. Anem a fer una pausa aquí mentre vas a buscar l'aspirina. El mal de panxa i mal de cap són simplement el resultat d'excessos recents. No et preocupis: estaràs en bon estat físic al matí. No obstant això, la propera vegada que algú et ofereixi múltiples porcions de menjar o beguda, és possible que vulguis considerar rebutjar cortesament.

Escorpí Podries estar sentint ganes de diversió avui. La teva parella romàntica sens dubte apreciar el teu bon humor. Per què no planegen un dia de diversió junts fent alguna cosa que no sigui la seva rutina habitual? En lloc d'sopar i una pel·lícula, què tal un bon dinar i una visita a un museu o una galeria d'art? Tots dos han estat treballant molt dur últimament. El teu relació es beneficiarà d'una injecció d'espontaneïtat.

Sagitari No et sorprenguis si tens el desig de redecorar. Les energies celestes t'han posat en l'estat d'ànim per reorganitzar la teva casa una mica. Vés amb compte de no excedir-. Tens tendència a convertir els projectes petits en grans. Per ara, conforma't amb la compra d'algunes plantes amb flors i potser noves catifes i coixins. Deixa la remodelació de cuina i banys per a més endavant. C

apricorn Assegura't de contestar a totes les trucades telefòniques i obrir totes les cartes i correus electrònics d'avui. És probable que rebis una notícia interessant. Pots rebre notícies d'un antic cap dient-te que series la persona perfecte per a un lloc en la seva empresa. O potser un antic amor s'interessi per la possibilitat de renovar vells llaços. Rebràs més d'una sorpresa durant el dia d'avui. Espera l'inesperat! A

quari Els xecs o cartes ansiosament esperats es neguen a arribar al correu. Més enllà de revisar que la persona o empresa tingui el teu direcció correcta, no hi ha molt que puguis fer sinó seguir esperant. Confia que arribarà en breu, i llavors les teves dificultats financeres quedaran enrere.

Peixos No hi ha dubte que avui sents passió i que tens un aspecte físic fantàstic. No et sorprenguis si un antic amor es posa en contacte amb tu per intentar revifar aquella vella flama. L'atenció és afalagadora, sens dubte, però és poc probable que tinguis algun desig de continuar la relació. Ets feliç amb el que tens en aquests moments. I com diuen: "Si no està trencat, no ho arreglis".

tracking