La proposta del dia

Andjocs

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Andjocs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Andjocs

Espectacle infantil. Hora: 16.15 h.

Plaça dels Arínsols. Encamp.

FESTA MAJOR

Festa Major de Sant Julià de Lòria

10 h: fitness amb Venancio Saldaña.

De 10 a 13 h: motos elèctriques amb Jordi Pasquet.

De 10 a 13.30 h: taller de joies amb Emma Regada. Taller Tuneja i recicla la teva roba amb La Moixera, Educació Ambiental. Circuit Crazy Jump Race al parc infantil.

11.30 h: missa per als difunts de la parròquia.

17.30 h: coneixement i habilitat amb gossos amb Kissos Centre Caní.

18 h: havaneres i rom cremat amb el Grup Xarxa.

19 h: espectacle familiar Cuques de l’Escena Nacional d’Andorra. Exhibició Agility amb Kissos Centre Caní.

19.30 h: concert amb el grup 37 Grados - Tribut a La Movida.

23 h: castell del focs de fi de festes des de Terra Bogada.

LLIBRES

‘Andorra i la multiculturalitat’

Presentació del llibre Andorra i la multiculturalitat, publicat amb el suport del Govern, el comú de Canillo i FEDA Cultura. Hora: d’11 a 12 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

ACTIVITATS

Caminades per a la gent gran

Passeig per Encamp: Ràdio Andorra i parc gent gran. El punt de trobada i arribada és a la plaça de Sant Miquel a les 9 h. Encamp

CINEMA A LA FRESCA

‘Atrapa a un ladrón’

Per als dimarts de Cinema a la fresca, l’hotel instal·la una pantalla al jardí que és visible tant des del restaurant com des de la terrassa exterior. Hora: 21 h

Andorra Park Hotel. Andorra la Vella.

ACTITIVATS

Descoberta nocturna d’Encamp i Vila

En aquesta visita descobrirem els nuclis tradicionals de Vila i Encamp, així com el seu magnífic patrimoni. Tres esglésies s’inclouen en aquesta descoberta: Sant Romà de Vila, Sant Marc i Santa Eulàlia d’Encamp. Hora: 21.30 h.

Museu Etnogràfic Casa Cristo. Encamp.

EXPOSICIONS

Quarta biennal internacional andorra l’andart 21

Les obres exposades als entorns del llac d’Engolasters volen acompanyar el visitant en una reflexió entorn a la por, la solitud i l’aïllament, però també a la relectura de la natura.

Llac d’Engolasters. Fins al 15 de setembre.

L’alcazar

En aquesta exposició podreu veure més d’una vintena d’originals de l’obra L’Alcazar i de la resta de la producció de Simon Lamouret. Museu del còmic. La Massana. Fins al 8 d’agost.

Toulouse - Lautrec. L’artista irreverent

Recorregut pels gravats d’Henri de Toulouse-Lautrec en una exquisida exposició que ens transporta a la bohèmia de Montmartre del tombant de segles, on Toulouse-Lautrec va expressar el seu talent. CAEE. Escaldes-Engordany. Fins al 25 de setembre.

Diàlegs entre música i art a Peralada

Escenari d’emocions i espai de confluència de les arts. Des dels seus inicis, ara fa 35 anys, el Festival Castell de Peralada s’ha perfilat com un esdeveniment cultural que ha volgut anar molt més enllà de la mera programació de concerts i espectacles, per esdevenir un espai generador de noves propostes artístiques, on les diferents disciplines trobessin un punt de confluència per al diàleg i l’enriquiment mutu.

Museu Fàbrica Reig, Sant Julià de Lòria

Enric Aguilar

Exposició d’Enric Aguilar. De dilluns a divendres d’11 a 13.30 h i de 15.30 a 19 h. Art al set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de juliol

tracking