Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Pot ser difícil alliberar-te dels vells hàbits i creences, fins i tot a mesura que noves i millors formes de pensar lluiten per fer-se un forat. Ha arribat el moment per poder fer això. Potser et resulti difícil confiar-los els teus sentiments a altres persones, però una conversa franca amb amics propers farà molt per alleujar la teva ment. No hi ha dubte que estàs canviant. Els teus amics et mostraran que aquesta transformació és positiva.

T

aure Sempre sospechaste que el teu treball podria portar-te a la bogeria, però mai se't va acudir que també podria fer que et enfermases. Realment val la pena? És possible que t'estiguis fent aquesta pregunta avui. Afortunadament, els teus talents s'apliquen a diverses professions. Per què no li fas una ullada més de prop a altres camps? D'una manera o altra, és evident que el canvi està arribant. Potser fins i tot siguis tu qui ho iniciï. B

essons Quant de temps ha passat des que et vas lliurar a una bona ració d'un dels teus plaers favorits? És hora de deixar que la persona jove que portes dins surti a jugar avui. Menja aquest xocolata o llegeix aquestes revistes sense sentit. Has estat prenent la vida massa seriosament últimament. Fins i tot els adults tenen dret a gaudir dels plaers de la joventut de tant en tant.

Cranc Si et sents com si estiguessis tractant de fer passar una clavilla quadrada per un forat rodó, probablement tinguis raó. Si estàs tenint dificultats personals o professionals, hi ha moments en què simplement no val la pena esforçar-se tant. De fet, és sovint un senyal que hi ha alguna cosa fonamentalment dolent en la relació. Tracta d'adoptar una actitud més filosòfica. Si ha de funcionar, ho farà.

Lleó Realment no es pot dir que tinguis dificultats per prendre decisions respecte a la teva vida amorosa. Ets una persona apassionada i creus en l'amor a primera vista. Probablement ets qui estima més espontàniament en el teu cercle immediat! Afegeix a això que estàs entrant en un període en què les emocions s'intensificaran. Tots els elements hi són per encendre la teva creativitat en tots els aspectes de la teva vida.

Verge Per difícil que pugui ser per a tu fer-li front a tots aquests projectes que has deixat de fer, has de saber que seràs lliure de seguir endavant una vegada que estiguin completats. Gent del teu passat es farà notar ara. Potser es presentin per pagar un vell deute, o possiblement sol·licitar una devolució de la teva part. No abandonis els teus somnis. Un cop hagis obert un camí per a ells, és més probable que es facin realitat.

Balança Podries viure un moment de descobriment a mesura que, inesperadament, esdeveniments del teu passat emergeixen a la superfície de la teva ment i es cristal·litzin de manera nova i sorprenent. Tot d'una, tens una idea clara de com aquests successos passats afecten la teva comportament actual. Pots utilitzar aquest nou coneixement per realitzar un canvi. Hi ha clarament una situació a la feina oa casa que necessita transformació.

Escorpí A vegades és més fàcil tenir cura dels detalls mundans de la vida que aixecar els ulls i veure el panorama complet. Per exemple, el més probable és que no tinguis una sensació de complaença en el treball. Podria ser que no estiguis a la feina adequat o en la carrera professional correcta després de tot? Ocupar-te amb trivialitats no és la manera d'evitar respondre a la pregunta. És imperatiu que vagis de front i facis els canvis necessaris.

Sagitari El canvi està en l'aire. Si es tracta d'un canvi radical de fe o un canvi important en els teus objectius de vida, prepara't per a una profunda transformació. És probable que es degui a el fet que ara tens més llibertat per fer el que vols, quan vols. Potser un guany financera inesperada ha fet que això sigui possible. Aneu amb compte amb triar el teu nou camí sàviament. No t'ofereix l'opció de tornar al teu antic estil de vida. C

apricorn És hora de tornar a omplir el pou de la teva ànima. Passes tanta part de la teva vida a l'servei dels altres que és natural que de vegades sentis esgotament. En lloc de tractar de deixar enrere aquest sentiment i seguir com si res passés, considera-un senyal que alguna cosa va malament. Admet si sents que no et aprecien prou. Has passat massa temps anteposant la felicitat dels altres abans que la pròpia. És hora de canviar les prioritats. A

quari Podries ser un excel·lent jutge. Ets capaç de considerar tots els aspectes d'una situació. Això és una mica una benedicció i una maledicció, ja que pot fer que sigui difícil arribar a una decisió. Avui et podries enfrontar a el repte de reconsiderar les decisions anteriors. Els contractes han de ser revisats i crear-se altres de nous. Els compromisos previs necessiten ser revaluats. Això és esgotador, però és necessari si vols seguir endavant.

Peixos El fet que una persona formi part de la teva vida no vol dir que sigui una persona fiable per sempre. La gent canvia, a l'igual que les situacions. És possible que aquesta persona ja no fos una saludable influència per a tu, en aquest cas posar-li fi a la relació és el millor. Vas a haver de ser més adaptable, perquè hi ha més canvis a l'horitzó, sobretot pel que fa a la teva carrera es refereix

tracking