Torna 'CSI: Las Vegas'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CBS acaba de llançar el primer tràiler del retorn d’una de les ficcions amb més transcendència dels últims anys. CSI: Las Vegas està de tornada després que el 2015 fos cancel·lada havent assolit un total de 15 temporades. Encara que aquesta volta estava prevista per al 2020, la crisi sanitària amb motiu de la Covid-19 va interrompre i retardar la producció de la ficció.

Per a l’alegria dels seguidors de la sèrie criminal, William Petersen, que també exerceix de productor, torna a interpretar Gil Grissom. A més, Jorja Fox s’uneix a l’elenc interpretant la investigadora Sara Sidle. El repartiment estarà format per Paula Newsome, Matt Lauria, Mel Rodriguez i Mandeep Dhillon. De moment es desconeix la data de l’estrena, però es preveu que podria ser a final de setembre del 2021.

La sinopsi assenyala: “CSI: Las Vegas obre un capítol completament nou a la ciutat on tot va començar. Enfront d’una amenaça existencial que podria derrocar el laboratori de crim, un nou i brillant equip d’investigadors forenses dona la benvinguda a vells amics i desplega noves tècniques per preservar i servir la justícia a Sense City.” CSI: Crime Scene Investigation es va estrenar el 6 d’octubre del 2000 i va durar un total de 15 temporades, llançant varis spin-offs abans d’acabar amb un episodi final de més de dues hores de durada el setembre del 2015.

PAUSA AL RODATGE DE LA QUARTA ENTREGA

Westworld ha estat una de les últimes sèries afectades per l’augment de casos de coronavirus al voltant dels Estats Units. La ficció d’HBO ha hagut de retardar la producció de la quarta temporada, a causa d’un positiu en l’equip de producció. Va ser detectat per un dels tests rutinaris als quals se sotmet cadascun dels treballadors. La sèrie va començar el rodatge del quart lliurament a principi d’estiu i l’aturarà per dos dies, si no hi ha nous casos a l’equip. Aquesta no és l’única producció que ha hagut de canviar els plans a última hora pel coronavirus durant les últimes setmanes. American Horror Story es va veure obligada a aturar el rodatge de la seva desena temporada i el mitjà Deadline va informar que La casa del dragón i Los Bridgerton van córrer la mateixa sort. La plataforma d’streaming encara no ha anunciat la data d’estrena, però tot indica que serà a principi del 2022.

Pausa al rodatge de la quarta entrega

tracking