x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 24/07/2021 a les 06:50
Àries
Avui seria millor passar el dia a soles darrere de portes tancades si t'és possible. Hi ha molta tensió a la teva llar per alguna raó. A causa de que no hi ha molt que puguis fer a l'respecte, tracta d'evitar la situació del tot. Deixa que els teus familiars es barallin entre ells. Hi ha millors maneres de passar el temps. Per què no gaudeixes d'una pel·lícula? 'Quan vas sense companyia no has de compartir les crispetes!
 
Taure
Hi ha molta tensió en l'aire avui. No afecta només al teu entorn familiar: totes les persones que coneixes semblen estar de mal humor. Seràs més feliç si passes la major part del dia d'avui en soledat. Els llibres no toquen el clàxon i els DVD no maleeixen la teva capacitat a l'volant. Qui necessita els inconvenients que un dia com avui pot portar? Gaudeix d'un dia lluny de el mal humor d'altres persones.
Bessons
Sents que la vida seria més fàcil si els diners no existís! La quantitat de temps i energia que dediques a solucionar els teus assumptes financers és frustrant. Desafortunadament, avui serà un dia frustrant. Avui necessites seure i arreglar alguns comptes oblidades. No és divertit, però almenys a la fi de el dia tindràs la satisfacció de saber que ho has fet.
Cranc
Et sents invencible, com si poguessis fer qualsevol cosa. Gaudeix d'aquesta abundància d'energia perquè és certament inusual. Vés amb compte de no exagerar. Si no has sortit a córrer des de fa temps, córrer cinc milles et portarà bastant mal matí. De la mateixa manera, no tractis d'acabar totes les reparacions de la teva llar en un dia. Recorda que si vas sense pressa pots guanyar la carrera i mantenir-te en forma a llarg termini!
Lleó
Les coses no sempre són el que semblen. La gent que pensaves que coneixies molt bé i les circumstàncies que creies entendre completament, ara semblen qualsevol cosa menys senzilles. El món ha canviat molt o has alterat la teva percepció d'alguna manera? És hora de dirigir aquesta visió "alterada" cap a l'interior. Necessites un canvi. Potser és hora de desempolsar aquest currículum.
 
Verge
Aquest no és el millor dia per a les trobades. El que comença com un dinar amistós podria acabar en un festival de xafarderies. Ningú guanya en aquesta situació. Podries haver d'abandonar la taula pel que dirien de tu. No hi ha volta a la situació, així que el teu millor estratègia podria ser la de quedar-te a casa i treballar en les tasques domèstiques. Almenys tindràs la satisfacció de sentir que has aconseguit alguna cosa.
 
Balança
No acceptis per feta qualsevol cosa que escoltis avui, sobretot pel que fa a diners es refereix. Un amic ben intencionat podria acostar-se a tu amb a una oportunitat que no t'has de perdre. Escolta el to i recapta tota la informació, però no et comprometis de cap manera. És probable que notis diversos errors a l'revisar la informació més tard. Señálaselos a aquesta persona. Li estalviaràs diners i vergonya si se'ls dius.

Escorpí
Aquest seria un bon dia per quedar-se a casa i passar gran part del dia al llit! Has estat treballant dur, sobretot últimament, fent malabars a la llar i el treball amb el teu aplom habitual. Però avui pots sentir una mica d'esgotament i aclaparar per tot el que et queda per fer. Pren-te un dia de descans. Podràs passar el dia amb un bon llibre o algunes pel·lícules. Trobaràs aquesta situació solitària refrescant.
 
Sagitari
L'amor està en l'aire avui, així que aprofita't d'aquest entorn propici! Convida al teu ésser estimat a jugar a l'amagatall sota els llençols! O, si no tens companyia en la teva vida en aquest moment, troba altres maneres de satisfer la passió que sents. Passa la tarda llegint una bona novel·la o convida a un amic a veure una pel·lícula amb tu. Passa una bona estona!
 
Capricorn
Aquest és un dia per estar a prop de casa i organitzar-la. Podries estar pensant en com pots utilitzar millor el teu espai vital. Està clar que algunes millores són necessàries. Potser podries començar per encarregar-te de totes aquestes petites reparacions que has estat posposant. Una vegada que les acabis, una nova capa de pintura va fer meravelles per alegrar la teva llar i la teva perspectiva.
 
Aquari
Necessites descansar. Encara que tinguis una llarga llista de tasques, mira a veure si pots deixar alguna cosa per a més tard. Tot sembla indicar que no hauries allunyar gaire de casa avui si pots evitar-ho. Et distreus fàcilment, la qual cosa augmenta la teva propensió als accidents. Estar darrere de l'volant d'un acte no és el lloc per a tu en aquest moment. Queda't a casa i encarrega't de totes aquestes petites tasques que has tingut la intenció d'acabar.
 
Peixos
Estàs en solitari quan has de tractar assumptes financers. Això pot ser que no sigui el que vols sentir, però així és com són les coses. Confia que la teva visió per als negocis et tirarà endavant. No et prenguis res literalment. Para atenció, anota la informació, però no assumeixis compromisos ni ferms cap contracte. L'energia no és l'adequada per a qualsevol acord. Si un acord és vàlid avui, encara ho serà demà.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts