La proposta del dia

Nit de blues amb Shuffle Express

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Nit de blues amb Shuffle Express

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

NIT DE BLUES AMB SHUFFLE EXPRESS

Fourty Four Andorra. T’esperem en un entorn màgic per gaudir d’una nit inoblidable a ritme del millor blues! Hora: 21 h. Ctra. de la Muxella. Sant Julià de Lòria.

FESTA MAJOR

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Festa Major de Sant Julià de Lòria. Activitats per a petits i grans pels carrers de la parròquia.

Hora: de 9 h a 21.30 h.

Festa Major d’Escaldes-Engordany

BSO Show. Reviu la música del cinema. Gran concert. Hora: 18.30 h.

Pàrquing dels Veedors. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS

‘La vida secreta dels boscos’

Activitat per conèixer els boscos de la vall i la seva coevolució amb les activitats humanes tradicionals que han generat els paisatges actuals. Hora: de 10.30 a 12 h. Circuit de les Fonts. Escaldes-Engordany.

‘Les vacances de Madame Roulotte’

Us hi esperem a tots! Ús obligatori de la mascareta en el recinte. En cas de pluja, l’activitat es traslladarà a l’edifici Perecaus. Hora: 18 h.

Plaça del Prat del Riu. Canillo.

VISITES

‘Viatge a través de la història i les llegendes’

Visita teatralitzada al barri antic que recrea les aventures de tres personatges que fugen de les autoritats. Aquests aprofiten la presència d’un grup per camuflar-se i recórrer junts els carrers.

Descobrireu cases, carrers, llegendes i altres històries. Hora: 12 h.

Barri antic. Andorra la Vella.

FIRES I MERCATS

Mercats d'estiu a la plaça

Parades d’artesania durant tot el cap de setmana amb l’actuació musical del grup Mestral a les 18 h. Pl. de l’Església de Sant Pere. El Pas de la Casa.

EXPOSICIONS

L’alcazar

En aquesta exposició podreu veure més d’una vintena d’originals de l’obra L’Alcazar i de la resta de la producció de Simon Lamouret. Museu del còmic. La Massana. Fins al 8 d’agost.

Toulouse - Lautrec. L’artista irreverent

Recorregut pels gravats d’Henri de Toulouse-Lautrec en una exquisida exposició que ens transporta a la bohèmia de Montmartre del tombant de segles, on Toulouse-Lautrec va expressar el seu talent. CAEE. Escaldes-Engordany. Fins al 25 de setembre.

Diàlegs entre música i art a Peralada

Escenari d’emocions i espai de confluència de les arts. Des dels seus inicis, ara fa 35 anys, el Festival Castell de Peralada s’ha perfilat com un esdeveniment cultural que ha volgut anar molt més enllà de la mera programació de concerts i espectacles, per esdevenir un espai generador de noves propostes artístiques, on les diferents disciplines trobessin un punt de confluència per al diàleg i l’enriquiment mutu.

Museu Fàbrica Reig, Sant Julià de Lòria

Enric Aguilar

Exposició d’Enric Aguilar. De dilluns a divendres d’11 a 13.30 h i de 15.30 a 19 h. Art al set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de juliol

tracking