Èxit d''Elite' a Netflix

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al final de cada trimestre, Netflix obre l’espiell i permet accedir a diverses dades d’audiència de les produccions originals més destacades. En aquesta ocasió, ha revelat les xifres relatives a multitud de títols, des d’Elite fins a la reeixida Sombra y hueso. Això sí, les dades compartides procedeixen de la pròpia plataforma d’streaming, que empra una particular mètrica per la qual si has vist dos minuts d’algun dels seus continguts ja el registra com que ha estat consumit.

En el terreny de les sèries, la gran triomfadora del trimestre ha estat Sweet Tooth: el niño ciervo, que va irrompre en seixanta milions de llars al llarg de les quatre primeres setmanes que va estar en el catàleg. Així doncs, la ficció postapocalíptica es cola a l’olimp de Netflix, que continua estant liderat per la sèrie Los Bridgerton (82 milions).

Una altra producció original amb un gran rendiment ha estat Sombra y hueso, que en el seu primer mes va aconseguir entrar a 55 milions de llars, guanyant-se la renovació per a una altra temporada. Lupin es manté com la gran triomfadora, ja que la seva segona temporada ha estat vista en 54 milions de llars. Per part seva, el segon lliurament dela ficció ¿Quién mató a Sara? assoleix visualitzacions en 34 milions de llars i la quarta d’Elite es col·loca un graó per damunt en aconseguir 37 milions.

PROGRAMA A BENIDORM PER A EUROVISIÓ 2022

Ta tan sols un parell de mesos que José Manuel Pérez Tornero, el nou president de la Corporació de Radiotelevisió d’Espanya (RTVE), anunciava la intenció de treballar a fons i remodelar la delegació del Festival d’Eurovisió, després d’uns anys en què el treball del país veí del sud en el certamen ha estat posat, en nombroses ocasions, en dubte. Les alarmes saltaven els últims dies, especialment arran d’un tuit de la Generalitat Valenciana que anunciava que “RTVE i la Generalitat ultimen un acord per a un gran esdeveniment relacionat amb Eurovisió a Benidorm”. Durant la roda de premsa, la corporació pública ho confirmava: RTVE triarà el seu pròxim representant per a l’edició del 2022 amb un esdeveniment musical que se celebrarà en aquesta ciutat. “Serà un repte per a la casa i per als artistes”, va manifestar Ruth Lorenzo, una de les presentadores de la roda de premsa.

Programa a Benidorm per a Eurovisió 2022

tracking