x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

'Patria', als Platino 2021

'Patria', als Platino 2021

'Patria', als Platino 2021

'Patria', als Platino 2021

Juanlu González fitxa per 'Dos vidas'

Juanlu González fitxa per 'Dos vidas'

Juanlu González fitxa per 'Dos vidas'

Actualitzada 21/07/2021 a les 07:05
Patria ha estat la sèrie més nominada de la VIII edició dels Premis Platino del cinema i l’audiovisual iberoamericà. L’adaptació per a la plataforma d’streaming a càrrec d’Aitor Gabilondo de la novel·la homònima de Fernando Aramburu acumula un total de cinc nominacions, tal com es va revelar dilluns passat durant la lectura al Palau de Cibeles, en un acte en el qual van participar el ministre de Cultura i Esports espanyol, Miquel Iceta, i l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida.

La producció d’HBO opta als guardons a millor sèrie, millor creador de sèrie per a l’esmentat Gabilondo, millor actriu protagonista per a Elena Irureta i millor actriu secundària, en què competeixen Susana Abaitua i Loreto Mauleón. En l’apartat televisiu, destaquen altres ficcions espa­nyoles: amb quatre nominacions parteixen Alguien tiene que morir i La casa de papel, mentre que Antidisturbios n’acumula tres i 30 monedas compta amb dues.

Pel que fa a les categories cinematogràfiques, la colombiana El olvido que seremos, dirigida per Fernando Trueba, i la guatemalenca La llorona, de Jayro Bustamante, són les favorites amb un total d’onze nominacions cadascuna. Ambdues estan nominades a millor pel·lícula i millor director, categories a les quals també concorren Icíar Bollaín per La boda de Rosa i Michel Franco per Nuevo orden.
 
JUANLU GONZÁLEZ FITXA PER 'DOS VIDAS'
Juanlu González fitxa per Dos vidasDos  vidas, la sèrie de La 1, comença a incorporar nous rostres de cara a pròxims capítols i trames. El repartiment original està encapçalat per noms com Laura Ledesma, Amparo Piñero, Cristina de Inza, Iván Mendes, Kenai White, Sebastián Haro, Aída de la Cruz, Miguel Brocca, Oliver Ruano, Gloria Camila, Chema Adeva o Iago García. Ara, Juanlu González s’unirà a aquesta producció.


L’actor és conegut per interpretar Borja a la sèrie de Netflix Valeria i per formar part de La otra mirada com a Ramón. A Dos vidas, González encarnarà Leo. Com apunta Cultura en sèrie, aquest jove coneixerà Julia (Laura Ledesma) en un retir de meditació al qual l’han enviat la seva mare i Elena (Aída de la Cruz), després que sofrís un desmai per estrès. Leo debutarà aquesta setmana, per la qual cosa no caldrà esperar per veure la seva irrupció. La seva presència arribarà quan Julia no estigui passant pel millor moment.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts