x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 20/07/2021 a les 07:34
Àries
Avui hi ha moltes àrees en què pots brillar. Només has de ser tu mateix o mateixa per conquerir el cor dels altres. Tens una manera de ser que atrau la gent propera. Dóna't adonar d'això i sé conscient que no és una casualitat. No necessites fer massa. Sortirà de tu.
 
Taure
Si sents que avui necessites ajuda, podries considerar buscar el consell d'altres. Les persones properes podrien fer més fàcil la situació, de manera que si estàs buscant un consell metafísic profund, és possible que vulguis buscar en una altra part. Sobretot, fes-te un capritx amb un temps d'inactivitat relaxant.

Bessons
Surt a l'aire lliure avui i fes allò que et vingui de gust. És important exercitar el cos amb algun tipus d'activitat física vigorosa, o al menys refrescar el teu esperit amb un passeig en un convertible. Aquest és un moment excel·lent per a tu. Et sents feliç i alegre per la teva vida. Uneix-te amb altres per reconèixer tot el que tens, i dóna gràcies per el sopar d'aquesta nit.
Cranc
Prendre decisions avui et resultarà gairebé impossible. És per això que has de deixar-les en mans d'una altra persona. Camina amb la teva parella perquè així no hagis de pensar realment sobre on vas. La teva feina consisteix a centrar-se en l'aspecte emocional de les coses i fer que sigui segur per a tothom somiar. El teu caràcter amorós i afectuós és un bé valuós en aquests dies. Protegeix i valora aquest do.
Lleó
L'ambient que t'envolta pot semblar una mica irreal avui. Si algú et dóna una sensació estranya, pren-te amb precaució tot el que diu aquesta persona. Té la seva pròpia agenda i no li importa distorsionar la veritat per aconseguir complir-la.
 
Verge
Utilitza el poder de les paraules com a mitjà artístic per expressar-te. Tens un do màgic amb les paraules que sovint passa desapercebut. El teu natura sensual és poètica. No has de privar els altres d'aquest talent, així que mostra-a el món.
 
Balança
Sigui el que sigui en el que has estat treballant en aquest moment pot ser ampliat enormement amb l'ajuda d'un company, sobretot un projecte creatiu o un treball escrit. Observa com la llavor d'una idea floreix en un camp de la creativitat.

Escorpí
Gaudeix d'una sensació alegre i capritxosa del dia en comptes de enojarte per ella. No pots amagar-te a la teva habitació per sempre. Bé, podries, però acabaries quedant-en els ossos i ningú es donaria compte. Aquest és un bon dia per sortir i divertir-te amb els teus amics.
 
Sagitari
Com més parles amb la gent, més èxit tindràs. Tothom és un recurs valuós, així que aprofita't d'aquest il·limitat bé. El teu destresa amb les paraules i els fets és impressionant, així que usa-al teu favor. Els amics són una font de gran alegria i aquest és un moment meravellós per estar amb ells.
 
Capricorn
Vés amb compte amb la gent que parla molt i promet el món, però que té dificultats per complir les seves promeses. És possible que avui caiguis en un parany si confies en persones que simplement no compleixen amb el que van dir que farien.
 
Aquari
La teva força positiva és especialment notable avui. Pots descobrir que estàs irradiant energia positiva a la gent que t'envolta. Això es deu a la teva naturalesa amable, gentil i pacífica. Tu ets la joia que no sempre es detecta o s'aprecia tant com es deuria. El més probable és que deixis als altres que facin el primer moviment.
 
Peixos
En comptes de buscar i rebuscar en el barril només les pomes amb defectes i podrides, concentra't en les més brillants i vermelles. D'aquesta manera podràs portar rialles i somriures als que t'envolten en lloc de arrufar les celles.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts