Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Tu, més que ningú, podràs apreciar la necessitat d'estructura i estabilitat en un dia com aquest. Aquesta energia pràctica podria estar traient part de la diversió fora de l'equació. Potser no ho reconeguis a del principi, però si no vas amb compte, la diversió a la teva vida podria erosionar-poc a poc. Assegura't de defensar les coses que li donen a la teva vida passió i propòsit.

Taure La tensió pot arribar a un nivell més alt si no cuides la forma amb la qual utilitzes les paraules. El més complicat és que les forces van a tractar de empènyer i tirar de tu en diferents direccions. Pots encoratjar un enfocament cap al col·lectiu mentre que altres persones es preocupen només de si mateixos. Una altra força exigeix remeis antiquats i estructures tradicionals que ja no funcionen per a tu. 'Traça el teu propi camí!

Bessons Analitza el que està succeint al teu voltant avui. Fes una mica de processament intern abans d'arribar a una conclusió sobre la millor manera de procedir. És possible que forces poderoses estiguin intentant guanyar-te per a la seva causa. No et encasilles en una determinada forma de fer les coses. Tingues en compte que la millor ruta és sovint una combinació de diversos camins diferents.

Cranc Aquest serà un bon dia per anar a el metge, però no perquè et sentis malament. L'ambient és ideal per realitzar-se una revisió. Has estat utilitzant molta energia recentment, i estaria bé que tinguis cura del teu cos una mica més en aquests moments. No tinguis mandra pel que fa a això. Aixeca't, menja un bon esmorzar, dóna una caminada a pas lleuger i enfronta't a el dia amb força renovada.

Lleó Aquest hauria de ser un dia tranquil per a tu. Assegura't de treure-li el màxim profit, perquè és la calma abans de la tempesta. Aquest podria ser un dia de debat i intercanvi amb amics o els companys de treball. És ideal per reforçar algunes de les teves relacions professionals. Algunes persones de cop i volta poden semblar més raonables del que imaginaves que fossin, així que escolta!

Verge El teu cor batega amb rapidesa i tens la temptació d'escapar a un món de fantasia romàntica en què jugues el paper protagonista. La mala notícia és que alguna cosa podria estar tractant de retenir-te. Podria ser que la responsabilitat estigui apareixent i et recordi el treball que has de fer aquí, al món real, abans que puguis anar al teu món de conte de fades.

Balança És possible que sentis una mica de pressió avui a l'intentar esbrinar la millor manera d'arribar a on necessites estar. D'una banda, un enfocament t'anima a deixar-te portar, a tenir coratge i a anar amb convicció cap a les coses que signifiquen molt per a tu. D'altra banda, el sentit de l'deure et deté. Presa el millor d'ambdós mons. Tingues el teu propi pla d'atac.

Escorpí El teu costat romàntic està fortament carregat avui. Com més sintonices amb aquest costat de la teva naturalesa, més feliç seràs. Una cosa a tenir en compte, però, és que mantinguis almenys un peu a terra en tot moment. Assegura't de tenir una plataforma estable d'honestedat i sentit pràctic des de la qual treballar. Sense ella, et serà molt difícil enderrocar murs i col·locar finestres.

Sagitari Atén les teves tasques avui. Hi ha un pronunciat sentit de el pas de el temps i la sensació que els dies s'estan lliscant ràpidament. Assegura't de col·locar a l'amor i a el romanç en algun lloc de l'equació. Pots experimentar una mica de resistència en aquest tema en un primer moment, però això indica que aquesta és una àrea que necessites explorar i en la quin finalment sentir més comoditat. C

apricorn Podries sentir confusió pel que fa als dos costats de la teva personalitat. Encara que pot ser que cap de les dues realment t'estigui duent cap a un direcció en específic. Adona't dels ajustos que has de fer perquè puntes en l'esquema de les coses i s'ajustin a les teves responsabilitats. Un ésser estimat proper pot distreure't de manera subtil. Tracta de no apartar-te de la teva propòsit massa si pots evitar-ho. A

quari Potser trobis molta tensió en totes les persones i totes les coses que et trobis avui. Algunes persones sentiran una forta necessitat d'estabilitat i disciplina. Altres poden estar reclamant diversió i frivolitat sense preocupacions. Podria passar que et atrapasen en el medi. El pitjor és que cap de les parts, inclosa la teva, voldrà comprometre. Tracta de no prendre les coses massa seriosament.

Peixos Recorda que has de divertir-te i que la felicitat és el teu veritable destí. Tingues això en ment avui, quan les forces tendeixin a separar-te de la diversió que has estat tenint. Probablement hi hagi un to alliçonador avui que tenaçment intentarà aguarte la festa. Reconeix la necessitat d'estructura i estabilitat, però no deixis que et deprimeixi.

tracking