Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Hi ha alguna necessitat material que pesi sobre el teu esperit en aquest moment? Si no pots veure la forma de resoldre el problema tot sol, per què no parles d'això amb els teus amics? Poden tenir algunes idees. Avui la paraula "impossible" ha estat bandejada de el vocabulari. Aprofita l'oportunitat per buscar solucions en els llocs més insospitats.

Taure Les perspectives de el dia d'avui s'han d'adaptar l'ésser dinàmic i idealista que ets, sobretot en aquests moments. Hi haurà algunes crítiques i no perdràs l'oportunitat de puntuar els teus comentaris amb el teu famosa ironia. Els teus punts de vista sobre la rigidesa social i les actituds conformistes són ben coneguts, però avui el teu sentit de l'humor s'imposa.

Bessons Hi ha un excel·lent dia a l'horitzó. Si sents que et acorralen les pors o incerteses en la teva vida amorosa, el dia que t'espera et donarà el coratge de discutir aquests assumptes amb la teva parella. Fins i tot si es requereixen més temps per arreglar les coses del tot, has de fer bon ús dels clars canals de comunicació actuals. No et decepcionarás (ni tampoc la teva parella).

Cranc Assegura el teu búnquer i comprova que disposes d'artilleria pesada, perquè hi haurà una batalla. Confia que necessites preparar-te plenament per entrar en lluita avui, perquè hauràs de fer-ho. Hi ha algunes batalles que realment t'agraden, aquelles que aconsegueixen posar les coses en marxa i produir resultats. Aviat quedarà clar de quin tipus és aquesta.

Lleó Tendeixes a emocionar bastant amb les coses tot i que no sempre ho mostres de manera clara a el món exterior. La diferència avui és que més persones poden estar mostrant obertament les seves emocions, de manera que, al seu torn, tu podries sentir més seguretat a l'exposar els teus veritables sentiments a la gent que t'envolta.

Verge Tendeixes a emocionar BASTANT amb els coses tot i que no sempre ho Mostres de manera clara a l'món exterior. La diferència avui és que més persones podin estar mostrant Obertament els Seves emocions, de manera que, a su Torn, el teu podries sentir més seguridad a l'exposar a els teus veritables Sentiments a la gent que t'envolta.

Balança Per què no canvies radicalment la forma en què et comportes amb els altres? Estàs en el procés de orientar-te cap a l'establiment de relacions més sòlides i enriquidores amb molts menys riscos involucrats. Aquest no era el cas abans. Quan no tractes de seduir i impressionar al teu públic amb tanta força, els aplaudiments són més forts.

Escorpí Just quan et sents bé i tens un pla sòlid, alguna cosa o algú pot intervenir per aguarte la festa. Podries tenir la sensació que avui estàs fent un pas endavant i dos passos enrere. Potser hi hagi un sentiment de dubte entrant en escena. Tracta de no deixar que aquestes energies molestes i restrictives et detinguin. Tingues confiança en les teves habilitats.

Sagitari Les restriccions podrien afectar molt el dia d'avui. Potser estàs recordant que hi ha alguns detalls importants que necessites tenir cura. Potser necessites adoptar un enfocament més disciplinat en la teva vida. És hora d'una reestructuració? No tinguis por de el canvi, i no deixis que els sentiments de responsabilitat et pressionin. Aquest és un moment important en què pots tenir èxit. C

apricorn En l'actualitat et trobes enmig d'un profund qüestionament sobre els teus actituds emocionals. És probable que, per la teva satisfacció, et trobis totalment lliure d'inhibicions. És una oportunitat per conèixer gent nova i potser arribar a obrir una mica més la teva ment. Pots esperar esdeveniments alegres, molt plaer i amor. A

quari Si trobes que els teus companyies són una mica pesades, avui és el dia per treure'ls de la complaença. Pots gaudir experimentant amb una mica de malícia. Per exemple, ¿com reaccionaria la gent propera a tu si fessis cas omís de certs tabús socials, com parlar obertament sobre sexe? Ja que sents comoditat amb el tema, per què no et diverteixes estirant els límits del que és convencional?.

Peixos Hi ha la probabilitat que hagis sentit una mica de solitud últimament. És com si haguessis decidit veure les coses de manera diferent a la resta de món, rebutjant del punt de vista individualista en favor d'un més global. Avui, és possible arribar a una nova etapa en aquest procés. ¡Podries arribar a una consciència des de la que per fi tens la capacitat de perdonar!

tracking