Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries L'estat d'ànim que tens avui és el material de què estan fets les trobades memorables. Vas a anar amb compte a l'començament, potser fins i tot seràs una mica hostil amb algú que s'atreveixi a envair la seva llibertat. Llavors, de sobte et donaràs compte que aquesta persona és algú especial, intrigant i definitivament fora del comú.

Taure Ara més que mai, et sentiràs com si hagués arribat el moment de prendre l'assumpte amb les teves pròpies mans i construir el teu futur. T'ha atipat viure amb l'esperança i deixar la teva felicitat per demà. El teu determinació serà tan fort que fins i tot pot sorprendre't.

Bessons És possible que avui sentis una mica de mandra i com si estiguessis en els núvols. Podria ser que les teves emocions hagin pres un major control del teu subconscient que la teva manera racional de pensar. Per tant, la presa de decisions pot ser bastant difícil. En assumptes de cor, podries sentir una mica més de romanticisme de l'habitual.

Cranc Avui és un bon dia per somiar. Tingues en compte que les forces estructurades poden tractar de convèncer-te que la ruta que vols prendre no és la més pràctica. I no ho ha de ser necessàriament per tal de tenir èxit o prosperitat. Fes servir la imaginació. Deixa que el teu esperit creatiu et porti a la següent etapa.

Lleó Pots sentir que les teves emocions estan en l'aire. Tan aviat com et sents emocional, pot haver-hi una força més estructurada que et diu que siguis raonable. Ambdues situacions són vàlides, així que tracta de no deixar que una superi a l'altra. No ignoris completament les teves emocions a favor d'una forma més cerebral de manejar una situació.

Verge Aquestes últimes setmanes han estat bones per al teu equilibri. Es tractava d'involucrar una mica més del que és habitual en la vida i de demostrar del que ets capaç. El més probable és que tinguessis una barreja d'èxits i revessos, però en general, les millores han estat constants. Pots haver notat que això o allò sobre tu necessita millorar, però no és això cert per a tothom?.

Balança Mai és molt agradable haver de interrogar-se a un mateix, però aquest és l'objectiu principal de l'aspecte celestial d'avui. Aviat et llançaràs a noves aventures. Aprofita't de l'energia generada per aquesta configuració planetària per mirar cap a dins i trobar l'origen d'alguns dels teus defectes.

Escorpí El gran període de meditació que va començar per a tu fa unes setmanes ha acabat. Això vol dir que hauràs de tornar a el món real de nou! Vas a haver de provar com el teu "nou i millorat jo" opera a la vida quotidiana. Prepara't. Pots esperar que alguns canvis reals succeeixin!.

Sagitari Si tens queixes d'expressar sobre la teva vida amorosa, aquest és el dia per parlar. En efecte, ni més ni menys que l'honestedat total serà tolerat avui. Pots esperar haver de fer-li front a "l'altre", ja sigui company, amic o familiar, sobre la base de la veritat i la rectitud. Has de saber que vas a cridar la seva atenció!. C

apricorn Estàs pensant en canviar de carrera professional, o en viatjar fins a l'altre costat de món? Potser el que vols és quedar-te a casa amb les persianes baixades de el tot. És probable que una sèrie de petits incidents que has experimentat recentment a la feina et inspirin les idees més extravagants. Ha de ser que sents una necessitat de canvi d'escena. A

quari És probable que avui trobis a la gent un tant irritant. És com si res fos prou bo i ningú semblés saber exactament el que vol. El teu calma va regnar a tals conflictes i insatisfaccions. Potser fins i tot et demanin que intervinguis per a restablir l'ordre. Si el conflicte està en el front intern, endavant.

Peixos És possible que sentissis un estat d'ànim opressiu en l'aire quan et vas aixecar aquest matí. Desafortunadament, és probable que aquesta boira de confusió i conflicte duri tot el dia. No obstant això, aquest és un moment ideal per a parlar sobre tot el que t'està molestant.

tracking