Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries L’energia planetària fa d’aquest un bon dia per a la contemplació més que per a l’acció. Si teniu ganes de comprar, no ho feu. Preneu-vos el temps per decidir-vos. Si demà us sentiu el mateix, aneu-hi. Si esteu en ple conflicte a la feina, procureu no prendre partit. Digueu a qualsevol que us demani la vostra opinió que necessiteu temps per pensar-hi. Penseu en programar una hora de meditació. La paraula d’avui és Zen!

Taure La passió i el romanç estan a l’aire, així que aprofiteu al màxim aquest fantàstic ambient. Tothom sembla estar d’humor festiu. Et sents proper als altres i sents un profund agraïment pels éssers estimats de la teva vida. Penseu en deixar la feina aviat per anar a casa i acostar-vos a aquesta persona especial. Assegureu-vos d’obrir més informació sobre com compartir els vostres sentiments avui.

Bessons Podeu rebre notícies inquietants d’un membre de la família avui. Podria fer-vos trontollar un moment, però quan us preneu el temps per pensar-hi una mica més, us adonareu que les coses no són tan preocupants com semblaven. Assegureu-vos de tenir totes les dades abans de prendre decisions. Voleu estar segur de fer el que és correcte en aquesta situació.

Cranc Heu d’analitzar les vostres limitacions físiques amb el vostre desig de fer-ho tot. Córrer el risc d’acabar esgotat i emmalaltir quan acabi els deures. Si és possible, tingueu l’ajut d’altres persones per a totes aquelles tasques que heu de fer amb urgència. Definitivament, heu de deixar tot allò que podeu esperar. La vostra salut ha de ser la primera!

Lleó Avui us podeu adonar que una amistat és, de fet, la vostra ànima bessona. Han estat molt de temps junts assistint a esdeveniments socials i s’han adonat del molt que esperen els uns dels altres. El vostre nou nivell d’afecte sembla obvi, però seria una bona idea plasmar-ho en paraules. Si no podeu aconseguir el valor suficient per fer-ho, expresseu els vostres pensaments amb un regal.

Verge Avui la vostra intuïció i imaginació fèrtil us poden proporcionar interessos professionals. Hi pot intervenir l’escriptura, la parla o les arts escèniques. Si la vostra carrera implica la comunicació d'alguna manera, espereu captar l'interès de moltes persones ara. Els canvis positius de carrera són imminents, tot i que potser encara no us siguin evidents. No és el moment de preocupar-se pel futur. De moment, deixeu-vos guiar per la vostra imaginació.

Balança Tens una naturalesa càlida i sensible i avui en dia pots sentir-te especialment en sintonia amb els sentiments dels altres. El romanç està molt present a la vostra ment, igual que totes les coses sensuals. Si aneu a comprar roba, és probable que compreu teixits intensos i luxosos. No dubteu a gaudir d’aquest costat apassionant que teniu. Probablement la vostra parella us agrairà molt!

Escorpí Aquest pot ser un dia difícil, ja que se sent l'atracció de demandes i desitjos conflictius. Per una banda, sentiu l’obligació envers la vostra carrera professional i el compliment de les exigències del vostre empresari. D’altra banda, els teus éssers estimats et troben a faltar i voldrien estar més a prop teu. No hi ha una resposta fàcil, tot i que potser voldreu plantejar-vos com delegar més feina perquè pugueu passar més temps amb els vostres éssers estimats.

Sagitari No sembla just que la càrrega de treball hagi augmentat els darrers dies. Tant se val que tinguis totes les teves tasques normals per fer, el teu cap espera que acabis un pressupost nou i escrius també una proposta? Si pot, compti amb l’ajut d’altres persones. Si no podeu, feu el millor possible, sense sacrificar el temps amb la vostra família i els vostres éssers estimats. En última instància, aquest últim és més important. C

apricorn Els darrers mesos heu estat molt ocupats, treballant hores extres a l’oficina, així que sortiu amb els amics a la nit. Massa esforç durant molt de temps poques vegades té un final feliç. Haureu de descansar, idealment amb algú especial. És probable que la vostra parella us trobi a faltar i us inscriviu a l’oportunitat de passar una vetllada íntima amb vosaltres.

Aquari Espero que les energies planetàries actuals elevin la vostra consciència social. És possible que us distregueu els pensaments sobre les persones sense llar que veieu avui o un especial de televisió sobre bebès amb sida. Pot reflectir la vostra connexió i responsabilitats amb la humanitat. Per què no destineu temps o diners a la caritat que trieu? Si sentiu aquests impulsos, no dubteu a actuar!

Peixos Avui se us pot demanar que empasseu el vostre orgull i que cediu a la voluntat d’una altra persona. Això serà difícil de fer. Intenteu centrar-vos en els bons motius d’obediència i resoleu la vostra frustració fent un passeig ràpid. Espero rebre bones notícies d’altres llocs que us ajudaran a calmar-vos. Relaxeu-vos amb un grup d’amics aquesta nit.

tracking