Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui la intuïció millora les comunicacions de tota mena. Si has estat pensant en fer alguna cosa per escrit, aquest és el dia per començar. La teva ment és particularment expansiva i la teva imaginació està treballant a un nivell molt alt. Les perspectives que normalment no contemples afegeixen una nova profunditat i dimensió al teu escriptura, ja sigui un poema, una novel·la, un article o una carta a una amistat. Aprofita tot el que puguis!

Taure La imaginació es combina amb les habilitats intel·lectuals per permetre't realitzar canvis creatius a casa teva. Això podria ser una mica menor, com la compra de plantes o un projecte de gran envergadura, com la remodelació o redecoració de la teva llar. Triïs el que triïs fer, és molt probable que canalices una gran part de la teva energia cap a això ara mateix per tal de produir els resultats amb els que tu i els altres membres de la teva llar puguin estar feliços. Diverteix-te!

Bessons Pots fer una visita a la biblioteca avui, ja que pots necessitar localitzar alguna informació intel·lectual, espiritual o pràctica necessària per a una tasca o projecte en què estàs treballant. Pots trobar-te amb que passes més temps allà de què originalment havies planejat, ja que pots descobrir fets o idees que et obren fascinants i noves vies de pensament. Si el teu temps és limitat, vigila les hores que passes aquí. Si no és així, diverteix-te!

Cranc La teva intuïció ha anat en augment en els últims mesos, i avui podria operar a un nivell particularment alt. Més d'una premonició pot arribar-te, i probablement et trobaràs captant amb més freqüència els pensaments i sentiments dels altres. Si t'agrada l'art, pot arribar-te una inspiració que definitivament has d'aprofitar. No et preocupis pel pràctic. Pensa en la inspiració com una assignació de l'Univers!

Lleó Un dels objectius del dia pot ser l'avaluació de les idees dels altres. Les activitats de grup podrien requerir de la teva aportació intel·lectual. Un amic pot venir-te amb una idea per a un projecte d'algun tipus. Escriure o parlar poden estar involucrats d'alguna manera. El teu amic no té una forma de pensar molt pràctica, així que no et sorprenguis si les idees no semblen molt factibles en aquests moments. No obstant això, no li desanimis. Potser et acabi sorprenent.

Verge El moure's a través del teu veïnat poden tornar-se gairebé impossible avui per factors que van més enllà del teu control, com ara el trànsit, la construcció o tots dos. Si tens manats de fer, retrásalos. Si és possible, camina o va en bicicleta. Si has d'anar a l'acte, però, assegura't de tenir la teva música preferida amb tu perquè puguis fer alguna cosa mentre esperes en el trànsit. En cas contrari, és possible que realment t'avorreixis.

Balança És probable que la teva ment estigui donant un gir místic. Aquest és un gran dia per estudiar conceptes espirituals o metafísics o ampliar els teus coneixements en camps com l'astrologia, la numerologia o altres ciències ocultes. Llibres i conferències poden cridar la teva atenció, i les converses amb amics que comparteixin els teus interessos han de posar la teva ment en marxa. No deixis que el dia d'avui passi de llarg. Expandeix la teva ment.

Escorpí Els somnis o visions podrien portar idees sobtades i emocionants pel que fa a les qüestions laborals. Aquests somnis poden portar cap a llibres, llocs web i altres fonts d'informació que poden proporcionar-te orientació addicional que podria resultar inestimable. La font de les teves idees pot ser poc ortodoxa, però no les rebutgis per això. Pensa-hi com a missatges del teu ésser superior i treu-el màxim profit.

Sagitari Tendiràs a sincronitzar profundament amb els pensaments i sentiments dels teus socis en aquest moment. De fet, la sensació serà tan fort que pot ser que sigui una mica aclaparadora. No obstant això, és un avantatge. Probablement sabràs instintivament el que volen els que t'envolten, i aquesta nova sensibilitat definitivament ha sumar-te alguns punts amb els socis comercials i romàntics. No tinguis por de fer ús d'ella. Per això està. C

apricorn Treballar en projectes que requereixin imaginació i sensibilitat podria portar-te molt de temps avui. Algunes investigacions profundes poden estar involucrades. El treball pot requerir una gran quantitat d'energia i concentració, potser més de la que esperaves, però el més probable és que acabis amb alt grau de satisfacció amb els resultats finals. Simplement assegura't de prendre descansos, i no t'oblidis de menjar. Necessitaràs el combustible després de tot.

Aquari Paraules d'amor, potser d'una naturalesa molt idealista, podrien ser intercanviades avui entre tu i la teva parella romàntica. Un de vosaltres podria fins i tot escriure una cançó o un poema per a l'altre. Això pot ser una experiència molt sanadora i transformadora, per la qual cosa podria fer que tots dos es sentin molt bé. L'únic inconvenient és que es podrien veure a través de lents color de rosa. ¡Recordin que tots dos són humans! Gaudeix del teu dia!

Peixos L'estudi de temes intel·lectuals o espirituals que particularment t'interessen podria tenir-te a casa la major part del dia. Més d'una persona podria visitar-te amb la finalitat de discutir aquestes qüestions, potser portant un parell de llibres. Els debats podrien prendre un nivell imaginatiu, idealista i fins místic que podrien ser font d'inspiració per a tots els involucrats. Pren notes, perquè voldràs tenir seguretat i recordar aquestes converses.

tracking