Televisió

'Arma letal' arriba a TNT

el canal recupera a partir del 9 de juny la sèrie de tres temporades inspirada en la famosa saga cinematogràfica. La producció ja s’havia pogut veure a Movistar+.

'Arma letal' arriba a TNT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arma letal, la popular saga cinematogràfica dels vuitanta i noranta protagonitzada per Mel Gibson i Danny Glover, va viure el 2016 una adaptació en forma de sèrie de tres temporades que es va veure a Movistar+. Ara, TNT incorpora a la seva oferta, a partir del 9 de juny, aquesta versió per a la petita pantalla, amb Damon Wayans i Clayne Crawford en els papers principals. Per obrir boca, el canal emetrà el 5 de juny els quatre films.

Després de perdre la seva esposa embarassada, l’exmarine Martin Riggs (Crawford) es muda a Califòrnia per començar de zero al departament de policia de Los Angeles. Sense raons per viure i amb molta facilitat per ficar-se en embolics, coneix el seu nou company, el detectiu Roger Murtaugh (Wayans), que acaba de reincorporar-se al cos després d’haver patit un infart.

Riggs és temerari i es llança sense pensar-ho allà on hi ha perill. Murtaugh és un pare de família prudent que segueix les regles. El seu primer cas junts inclou persecucions a tota velocitat i un tiroteig contra una banda de narcotraficants. Malgrat la bogeria de Riggs i les protestes de Murtaugh, el policia veterà comprova que feia anys que no se sentia tan viu i que de la seva col·laboració pot sortir una cosa molt bona, si Riggs no fa que els matin abans.

Cada dimecres a les 22.05 hores s’emetrà un triple episodi.

tracking