Més 'The Good Fight'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The Good Fight va ser una de les sèries que van quedar amputades per culpa de la pandèmia. La quarta temporada de l’spin-off de The Good Wife es va estrenar en plena crisi sanitària amb l’esperança de poder completar el rodatge, però no va ser així.

Afortunadament, el cinquè lliurament lligarà els caps pendents i imposarà nous desafiaments a Diane i la resta d’advocats.

Després d’una espera d’una mica més d’un any, la cinquena temporada de The Good Fight s’estrenarà el 24 de juny a Paramount+.

Així doncs, aquesta tanda de deu episodis serà la primera a veure la llum en el recentment estrenat servei d’streaming de ViacomCBS, que va començar a operar el 4 de març passat en diversos territoris després de suplantar el seu precursor, CBS All Access.

Aquí és d’esperar que serà Movistar+ qui ens brindi els nous episodis, en els quals Diane es plantejarà si és apropiat que ajudi a comandar un bufet afroamericà al costat de Liz (Audra McDonald). A més, l’equip es creuarà amb Hal Wackner, un home corrent que ha inaugurat un jutjat a la rebotiga d’una copisteria.

El gran fitxatge de la cinquena temporada ha estat Mandy Patinkin, que tindrà una presència regular en donar vida a Wackner. Per part seva, Cush Jumbo i Delroy Lindo tancaran finalment les seves trames en l’arrencada del nou lliurament.

LA TERCERA ENTREGA DE 'NEW AMSTERDAM', A FOX

New Amsterdam és un exemple més que les ficcions poden tenir segones oportunitats. Després d’haver-se estrenat sense gaire bona acollida a Amazon i passar per Antena 3, la sèrie mèdica va arribar a Netflix causant un gran enrenou i convertint-se en tot un fenomen. Malgrat això, la tercera temporada no arribarà ni a una plataforma ni a l’altra, sinó que els nous capítols es podran veure a través de Fox, on arribaran a partir del 2 de juny vinent, pocs dies després de l’estrena als Estats Units. En el tercer lliurament de la sèrie veurem com l’inconformista Max Goodwin (Ryan Eggold) i el seu gran equip de metges i infermeres tornen per recompondre el desastrós sistema d’atenció mèdica, encara que aquesta vegada tindran un obstacle difícil de salvar: una pandèmia global. En el primer episodi, l’hospital New Amsterdam s’estarà recuperant de les conseqüències de la Covid quan un avió s’estavella a l’East River.

New Amsterdam

tracking