x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Deixar les pors enrere

Netflix estrena el film ‘La mujer en la ventana’, un complex thriller psicològic protagonitzat per Amy Adams i basat en la novel·la supervendes d’A.J. Finn.
Amy Adams en un moment de 'La mujer en la ventana', ja disponible a Netflix.

Deixar les pors enrere

Amy Adams en un moment de 'La mujer en la ventana', ja disponible a Netflix.

Actualitzada 17/05/2021 a les 07:17
Saber deixar enrere les pors i l’ansietat. Aquest és l’eix sobre el qual gira La mujer en la ventana, l’esperada nova pel·lícula del britànic Joe Wright protagonitzada per Amy Adams, basada en la novel·la supervendes d’A.J. Finn, que acaba d’estrenar-se a Netflix després d’un llarg periple de canvis i retards. La guanyadora de dos Globus d’Or (i set vegades nominada a l’Oscar) interpreta Anna Fox, una dona que arrossega una forta càrrega del passat i que haurà de lluitar contra el món i contra si mateixa per recuperar les regnes de la seva vida.

Els subscriptors de la plataforma ja poden veure aquest thriller de suspens psicològic que Tracy Letts va adaptar per a la pantalla i que està dirigida pel realitzador responsable de títols com Orgullo y prejuicio i Expiación. Produïda per Fox 2000, la pel·lícula arriba un any i mig després de l’esperat, ja que l’estrena estava prevista per a l’octubre de 2019. Després de provar-la amb públic es va decidir que calia fer alguns canvis i gravar noves escenes. L’estrena es va retardar fins al maig de 2020 però després va arribar la pandèmia del coronavirus i el tancament dels cinemes, per la qual cosa la pel·lícula va quedar als llimbs fins que Netflix va decidir apostar-hi i adquirir-ne els drets.

Amb la seva primera novel·la, A.J. Finn, pseudònim de l’editor Donen Mallory, es va convertir en un fenomen editorial mundial.

L’autor ha explicat que va escriure el llibre en ser diagnosticat d’un trastorn bipolar després d’anys tractat inadequadament de depressió, i inspirant-se també en la seva pròpia afició a mirar els seus veïns des de la finestra del seu petit pis de Nova York. Allà se situa el gairebé l’únic escenari de la pel·lícula, una casa de Manhattan on la psicòloga infantil Anna Fox roman confinada per la seva agorafòbia. Un dia serà testimoni d’un brutal crim.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts