x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 15/05/2021 a les 07:31
Àries
Les relacions amb els altres són importants per a tu. Com a resultat, has après a ser cortès i amable. Els compromisos socials avui podrien donar-te l'oportunitat d'utilitzar les teves habilitats amb la gent. No només pots fer alguns nous amics, sinó també valuosos contactes. Aquestes activitats podrien mantenir lluny de la llar i de la família més del que voldries, però acabaràs el dia amb un fort sentit d'assoliment.
 
Taure
Un poderós sentit de la inspiració pot sortir-te de dins avui. És possible que vulguis anotar els teus pensaments o dibuixar les imatges que apareixen en el teu cap. No obstant això, les obligacions socials, possiblement festes o visites, podrien interferir amb això. També podries sentir-te especialment en sintonia amb els pensaments i sentiments dels altres, encara que no t'agradi el que estàs captant.
 
Bessons
Les activitats de grup podrien portar-te molt de temps i energia avui, potser massa. Les teves inquietuds professionals estan molt presents en la teva ment, i no t'agrada que et distreguin. No obstant això, aquestes activitats, per no parlar de la teva família, són importants per a tu i trobaràs una manera de compaginar-encara que sigui frustrant. Recorda, aquest no és un bon dia perquè et exigeixis massa!.
 
Cranc
El treball podria ser una veritable molèstia avui. Hauries esperar haver de treballar més hores del normal. El teu cor no està en això ara mateix. Has interessos propis que prefereixes dur a terme, a més podries estar planejant reunir-te amb amics o amb la teva parella després. El millor és acabar tot ràpid, potser posposar les tasques no essencials, i després sortir a divertir-te.

Lleó
Cos i ànima pot semblar desequilibrats avui. Una part de tu vol trencar amb la societat i viure una vida més espiritual, però les responsabilitats mundanes i l'afecció al teu estil de vida actual podria interposar-se en el teu camí. Aquestes coses no succeeixen de la nit al dia. Cal deixar que es desenvolupin a la seva manera, al seu propi temps. Ara, troba l'equilibri entre l'espiritual i el material.
 
Verge
Saps que tens una imaginació molt fèrtil, i els aspectes d'avui ressalten aquesta qualitat especial. És possible que vulguis canalitzar els teus pensaments cap a un esforç artístic com escriure o pintar. Assegura't d'aprofitar qualsevol oportunitat per teixir una història fascinant per a un nen. Vés amb compte amb deixar que la teva imaginació voli lluny a l'afer judicis sobre les persones. Probablement el cel serà el límit.
 
Balança
Pots tenir l'oportunitat de fer una mica de diners extra avui, potser treballant hores extres. No obstant això, això podria interferir amb un esdeveniment social a què t'has compromès i podria causar decepció entre els teus amics i familiars. També podria donar lloc a un petit problema amb la teva parella. No obstant això, recorda que aquesta desil·lusió passarà, i els diners serà més que benvingut. Tingues paciència!.
 
Escorpí
Encara que sembla que els propers mesos haurien de ser un bon moment per a la teva carrera professional, per desgràcia, avui pot semblar impossible. Les tasques rutinàries, mundanes i poc gratificants podrien portar-te molt de temps de treball avui. No obstant això, no deixis que la frustració interfereixi amb la teva visió per al futur. És hora que t'arribi un ascens.
 
Sagitari
El teu cor està anhelant una trobada romàntic aquesta nit, i la teva parella està més que disposada a tenir-te en compte. No obstant això, circumstàncies fora del teu control podrien interferir amb els teus plans i podria ser que no es puguin veure aquesta nit. Això podria portar frustració, insatisfacció i potser fins i tot una mica de fricció entre tots dos. No obstant això, que no et entre el pànic. Ja passarà, probablement al matí.
 
Capricorn
El conflicte entre les teves responsabilitats a la llar i les teves obligacions professionals podria plantejar-te un problema avui. El problema no és insuperable, però sí que requereix comunicació honesta i oberta entre totes les parts implicades. No vas a estar feliç per haver de fer una elecció i pots trobar-te amb que les dues responsabilitats són difícils d'equilibrar en aquests moments. Dóna el millor de tu.

Aquari
Problemes de comunicació poden sorgir en el treball. Potser un company de treball està de molt mal humor i és poc receptiu a tot el que diguis. O potser els telèfons o els ordinadors no funcionen. Això pot resultar frustrant, i pot interferir amb les relacions entre els membres de l'equip. Una trucada telefònica d'un amic proper o un amant podria perdre però finalment arribar-te en l'últim minut. No et preocupis, encara tens una gran nit per davant!.
Peixos
Un projecte en el qual has treballat durant molt de temps podria proporcionar-te diners. No et decepcions massa si no ho tens a les mans avui. Hi pot haver un petit retard d'algun tipus, potser a causa de problemes amb el servei de correu. És possible que dirigeixis els teus pensaments ara a nous projectes. Però encara que tens un munt d'idees, no és probable que prenguis decisions fermes avui.
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts