Televisió

La reunió més esperada

HBO Max emetrà finalment el 27 de maig l’anhelat retrobament dels protagonistes de ‘Friends’, després de més d’un any de retard provocat per la crisi del coronavirus.

La reunió més esperada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esperada reunió de Friends s’estrenarà el 27 de maig a la plataforma HBO Max, més d’un any després del que estava previst per culpa dels endarreriments en el rodatge provocats per la pandèmia. Els sis protagonistes de la sèrie, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer, participaran en el programa especial, que a més inclourà la visita de convidats com Lady Gaga, Malala Yousafzai, David Beckham o Justin Bieber. La banda BTS, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lenon o Tom Selleck, entre d’altres, completen les estrelles que hi participaran.

HBO Max va publicar ahir un avanç de mig minut de durada en el qual es veu els intèrprets principals de la sèrie caminar pels estudis de la Warner Bros., on es va rodar el format. Mitjans nord-americans han apuntat que cadascun dels actors ha cobrat entre 2,5 i 3 milions de dòlars per participar en aquest retrobament. Tot i que els nombrosos fans de Friends han estat esperant durant anys per nous capítols de la sèrie, aquesta reunió especial no serà un episodi de ficció com a tal, sinó, més aviat, un programa retrospectiu amb entrevistes amb el repartiment.

La comèdia, que es va estrenar el 22 de setembre del 1994, va tancar el 2004 deu temporades d’èxits després de 236 episodis. Però la sèrie continua sent un fenomen per a incomptables aficionats a tot el món disposats a veure, una vegada i una altra en reposicions o plataformes, les històries de Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler i Ross.

Fins al 2020, Friends s’emetia a Netflix, però Warner no va dubtar a desemborsar, l’estiu passat, més de 400 milions de dòlars per recuperar-la i integrar-la com un dels diamants del catàleg d’HBO Max.

tracking