Televisió

'This Is Us' s'acomiada

NBC posa el punt final a la història de la família Pearson, que dirà adeu a l’audiència amb la sisena temporada. El lliurament s’emetrà durant el proper curs 2021-2022.

'This Is Us' s'acomiada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sembla que la història dels Pearson ja no dona més de si. This Is Us arribarà al punt final després de la sisena temporada. Segons ha avançat The Hollywood Reporter, NBC anunciarà avui mateix de manera oficial que el popular drama familiar creat per Dan Fogelman s’acomiadarà definitivament de l’audiència al llarg de la pròxima temporada 2021-2022.

La notícia del comiat de This Is Us no és precisament una sorpresa. Quan NBC la va renovar per tres temporades el maig de 2019, molts van ser els que van donar per fet que la sisena entrega de la ficció protagonitzada per Mandy Moore, Milo Ventimiglia, Sterling K. Brown, Justin Hartley i Chrissy Metz seria l’última, malgrat que els directius de la cadena afirmaven que podria seguir més enllà.

D’altra banda, Fogelman va declarar després del final de la tercera temporada que la sèrie havia assolit el seu “punt mitjà”, per la qual cosa els comptes eren clars des de feia temps. També és cert que l’estructura mateixa de la ficció, de mostrar diversos plans temporals alhora, impedeix que la seva història es pugui allargar com ho faria una sèrie amb una estructura més tradicional.

Caldrà esperar la presentació per conèixer el nombre d’episodis que formaran aquesta sisena temporada, encara que és més que probable que la xifra sigui d’uns divuit capítols, per d’aquesta manera superar el llindar simbòlic dels cent.

tracking