x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 14/05/2021 a les 07:40
Àries
Avui és un dia meravellós per envoltar-te d'aquells que més estimes. Organitza una reunió amb la família i els amics, plena d'estimulants converses i de deliciós menjar i beguda. No obstant això, és possible que en algun moment et sentis una mica trist, estranyis a algú que hauria d'estar amb tu i especules sobre el que aquesta persona pot estar fent.
 
Taure
Com a persona a la qual li agrada ser sociable i extravertida, dies així proporcionen una sortida meravellosa per la teva energia. Pots passar molt de temps amb la família avui, però també és probable que et vegis amb altres persones. En algun moment, pot ser que et trobis al centre d'atenció. Et sentiràs especialment feliç amb tot el que t'envolta i apreciaràs la teva bona fortuna.
 
Bessons
Aquest és un bon moment per gaudir d'una mica de solitud per perseguir alguns objectius més estimats. El teu concentració i imaginació estan operant a un nivell molt alt, i pot ser que no deixis de treballar fins que hagis acabat completament. Si vas a començar un projecte, és probable que et vagi bé amb ell i, si t'involucres en negocis i diners, tindràs èxit.
 
Cranc
Inspiració és la paraula clau per avui. Una actitud optimista i entusiasta podria portar a imaginacions poderoses que poden adoptar formes sòlides, com plans per a futurs projectes. Podria tractar-se d'alguna cosa relacionada amb els negocis, l'art, o que tingui a veure amb casa teva d'alguna manera. Sigui el que sigui, aquest és un bon dia per posar aquests plans en marxa.

 
Lleó
Vés amb compte amb xafardejar massa amb els teus amics i col·legues. És divertit riure i intercanviar històries, però recorda el fet que la veritat d'una història disminueix i canvia cada vegada que es repeteix. Si chismorreas massa, els teus amics poden començar a preguntar-se sobre el que dius sobre ells quan no estan presents.
 
Verge
El teu fidel i diligent treball, a més d'un munt de sacrificis pel bé de la teva carrera professional, aviat donarà els seus fruits. És probable que la previsió d'una gran avaluació amb possible avanç et tingui surant tot el dia, somiant i planejant el futur. Gaudeix d'aquesta ben merescuda pau mental. Dedica algun temps avui a gaudir de la teva família.
 
Balança
Vaja! Vagi dia més inquietant. Les energies planetàries estan pronosticant conflictes, i molts. Esforça't tot el que puguis per no haver de veure amb res d'això, i tracta d'evitar que et arrosseguin a cap discussió. És possible que avui desitgis mantenir-te a part. Aquesta nit queda't a casa o sal a el cinema sense companyia. No et preocupis, tothom se sentirà molt millor demà.
 
Escorpí
Les emocions exaltessin les energies planetàries actuals. Però aquesta no és raó per fugir i amagar-se! La gent va a ser molt més honesta del que és habitual, fins i tot de forma brutal, i podries il·lustrar-amb una mica d'informació valuosa com a resultat. No tinguis por que es treguin els problemes a la llum.
 
Sagitari
L'energia emocional d'avui corre el risc de ser excepcionalment gran. Et pots trobar amb que a l'migdia ja no pots més. Tracta de prendre una llarga caminada o una passejada en bicicleta per tal de calmar-te. Vés a soles i respira profundament a l'aire lliure. Tracta d'evitar involucrar-te en conflictes d'altres persones. Excúsate i confia que puguin resoldre les coses per si mateixos.
 
Capricorn
Avui és un bon dia per a l'entreteniment. Gaudeix de la companyia de familiars i amics, i no et distreguis per pensaments ombrívols sobre la feina o els diners. Simplement relaxa't i deixa que altres s'encarreguin d'això. Gaudeix de tenir cura d'altres persones i assegura't que la passin molt bé, però tu també has de passar una bona estona, així que no treballis massa.

Aquari
Les energies d'avui van a agitar les emocions de tots. És possible que vulguis evitar involucrar-te en qualsevol discussió o conflicte. Si demanes algun altre consell, és molt probable aconseguir algun reny. Pot ser millor que avui et mantinguis a un costat tant com sigui possible i que passis algun temps tot sol aquesta nit amb un bon llibre. Tot ha de ser molt més tranquil matí.
Peixos
Sí, pots tenir orgull sobre el que has aconseguit. Tu sí que coneixes el teu. T'has compromès a aprofundir els teus coneixements i capacitats i això es nota molt. Els teus amics i familiars vindran a demanar-te consell, i amb raó. No obstant això, tracta de no mostrar massa pedanteria. És un parany fàcil en la qual és fàcil caure.
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts