Televisió

Una d'espionatge

Kiefer Sutherland torna a l’acció amb un nou ‘thriller’ dramàtic a Paramount+. L’actor es posa a la pell d’un agent enmig d’una lluita per preservar la democràcia.

Una d'espionatge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Kiefer Sutherland està preparat per tornar a l’acció. L’actor de 24 i Designated Survivor protagonitzarà un drama d’espionatge de Paramount+, el servei d’streaming propietat de ViacomCBS. La primera temporada de la ficció, que encara no compta amb títol definitiu, estarà formada per vuit episodis.

La trama girarà entorn d’un agent d’espionatge privat anomenat James Weir (Sutherland), que es troba enmig d’una batalla per la preservació de la democràcia en un món en conflicte amb la desinformació, la manipulació del comportament, l’estat de vigilància i els interessos que controlen el poder.

El projecte prové dels guionistes i directors John Requa i Glenn Ficarra, productors de sèries com This Is Us, Next i Patriot, que exerciran de productors executius de la ficció al costat de Sutherland, Charlie Gogolak (The Sinner) i Suzan Bymel (Designated Survivor). Encara és aviat per a concretar una data d’estrena però els seus responsables esperen que aterri a la plataforma al llarg del 2022. Tampoc se sap on es podrà veure a Europa.

Aquest treball representa el retorn de Sutherland a la petita pantalla després que l’any passat protagonitzés The Fugitive , una adaptació televisiva de la sèrie que posteriorment es va transformar en un film amb Harrison Ford i Tommy Lee Jones.

tracking