x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
televisió

Un adeu i una renovació

Un adeu i una renovació

Un adeu i una renovació

Un adeu i una renovació

Señoras del Hampa

Señoras del Hampa

Señoras del Hampa

Actualitzada 12/05/2021 a les 06:52
s comença a notar que s’acosten els upfronts i, com és habitual en els últims anys, les cadenes aprofiten la setmana prèvia a la presentació de les seves graelles per a la temporada 2021-2022 per anunciar les renovacions i cancel·lacions que queden pendents. En aquest cas ha estat Fox la que s’ha pronunciat sobre el futur de dues de les seves ficcions: Prodigal Son i Call Me Kat .

Per un costat, la cadena ha anunciat la cancel·lació de la primera després de dues temporades. El peculiar thriller policíac amb Michael Sheen i Tom Payne –interpretant respectivament un conegut assassí en sèrie i un perfilador criminal que, fet i fet, són pare i fill– no tindrà nous episodis, per la qual cosa el final de temporada, que s’emetrà el 18 de maig, finalment també servirà de final de sèrie. No se sap si els responsables de la sèrie eren conscients d’això quan la van rodar, així que bé podria ser que es tractés d’un final obert que, en principi, no tindran l’oportunitat de tancar. Tot i que la cadena estava satisfeta amb la producció, sembla ser que les dades d’audiència no eren les esperades: el segon lliurament ha registrat una mitjana de poc més dos milions d’espectadors, un 38% menys que el primer.

Al costat oposat hi ha Call Me Kat, que ha estat renovada per a una segona temporada. La comèdia multicàmera protagonitzada per Mayim Bialik (The Big Bang Theory), que és una adaptació força lliure de la comèdia britànica Miranda, va finalitzar la primera temporada el 25 de març com la sitcom nova més vista, empatada amb Young Rock d’NBC amb una mitjana de 5,7 milions d’espectadors, per la qual cosa la renovació era tan sols qüestió de temps.
 
NBC ENCARREGA EL PILOT DE 'SEÑORAS DEL HAMPA'
Señoras del HampaPoques hores després que Mediaset anunciés que relega Señoras del Hampa al late night de Cuatro després d’unes decebedores dades d’audiència a Telecinco, NBC acaba de comunicar que dona llum verd al pilot del seu remake nord-americà, que portarà el títol de Dangerous Moms i estarà produït per Warner Bros. Television. Segons la descripció de la cadena, la producció serà molt similar a la ficció original creada per Carlos del Hoyo i Abril Zamora. La defineixen com “un drama incorrecte i fosc” sobre quatre mares diverses que, durant la demostració d’un nou processador d’alta gamma, maten accidentalment la responsable de la PTA (així és com es diuen les associacions de pares i mares als Estats Units) de l’escola dels seus fills. La història, que ells comparen amb Mujeres Desesperadas, està escrita i produïda per Janine Sherman Barrois (Mentes Criminales, Urgencias).
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts