Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries D’alguna manera, avui us pot semblar l’hora de la veritat. Podeu mirar-vos al mirall i veure coses amb les quals no esteu realment contents. És possible que tingueu una vergonya basada en fets del passat que encara us queden a la ment. No deixeu que aquesta ombra d’inseguretat quedi a la vostra vida. Identifiqueu l’arrel del problema i supereu aquests sentiments.

Taure Que avui serveixi per recordar la importància de l’amor. No ho penseu només en una mercaderia per la qual lluiteu i conqueriu amb trucs i tàctiques estratègiques de cites. Adonar-se que l’amor és evident en la manera de veure el món és una llavor dins teu. Com més amor vegis a la gent que t’envolta, fins i tot al cor d’un desconegut, més la teva llum radiant et beneirà.

Bessons És possible que ara sentiu un fort sentiment de culpa per alguna cosa que heu fet en un esforç per alimentar el vostre ego. Tingueu en compte com les vostres accions han afectat els altres i demaneu perdó. La culpa és una emoció bàsicament inútil de la qual s’ha d’eliminar el més aviat possible. No deixeu que aquesta sensació us impedeixi obrir el cor per recuperar-lo al seu estat original d’innocència.

Cranc La veritable saviesa és una qualitat important a la qual es pot aspirar avui. Tingueu en compte que la saviesa que busqueu ha de provenir d’un punt de calma i força enfront d’una demostració frenètica, sorollosa i extravagant a la recerca d’atenció. Se us reconeixerà en conseqüència. Tingueu en compte que, com més coneixement aporteu als altres, més creixerà perquè tothom en beneficiï i comparteixi.

Lleó Per què segueixes lluitant en una batalla que saps que no pots guanyar? Per què continueu intentant enganyar-vos a vosaltres mateixos i als altres per pensar que teniu totes les respostes quan només sou conscient de la punta de l’iceberg? La massa de coneixement està molt per sota de la superfície. En lloc de lluitar, rendiu-vos. En aquest punt, altres estaran molt més disposats a calmar la vostra veritable set. La clau per a tu és escoltar.

Verge Hi ha una inquietud que es crema dins teu i s’activa perquè sents que no compleixes el destí de la teva vida. És possible que tingueu la il·luminació sobtada que teniu un propòsit molt més gran en aquesta vida. Exploreu aquesta idea i vegeu com podeu avançar cap a aquest desig que ve del més profund. Aquest és el moment perfecte per posar en marxa grans plans a llarg termini.

Balança Mostreu una mica d’agraïment a la gent que us envolta avui. El fonament de la vostra personalitat és molt fort en aquest moment i us sentiu molt segurs. Combina aquesta sensació amb la sensibilitat del dia orientada al servei que ens demana que fem coses per als altres. Tingueu en compte que un gest tan simple com un somriure i unes paraules d’agraïment poden ser curatives per a una altra persona; i per a vosaltres.

Escorpí Penseu en l’avui com un moment de restauració per al qual podreu arribar a un punt de major comoditat i facilitat. Confieu en vosaltres mateixos i en les persones que us envolten. T’obre els ulls a la realitat de la situació en qüestió. Si actualment està experimentant alguns canvis importants a la vida, tingueu fe que, passi el que passi, us beneficiaran.

Sagitari És possible que us trobeu gravitant cap a coses sòlides i fonamentades amb l'esperança que us proporcionin l'estabilitat que us falta. Una paraula clau per a vosaltres avui és paciència. Apreneu a esperar sense preocupar-vos ni tenir mal humor. El que descobrireu al cap d’un temps és que l’estabilitat que esteu buscant és, de fet, dins vostre i ho ha estat des del principi. C

apricorn Intenta arribar a un lloc de serenitat on s’alliberi del desig i de la gelosia. És important que us preneu el temps per reconèixer l'increïble creixement que pot derivar d'aquesta situació de tranquil·litat i pura satisfacció. Allibereu-vos de l’excés d’equipatge al qual us aferreu com si es tractés d’una mena de suport o de mitjans per a la comoditat. Com menys portis, més t’alliberaràs.

Aquari La paraula clau d'avui és límit, així que penseu un moment sobre el que això significa per a vosaltres. És hora de mantenir una conversa seriosa amb vosaltres. Poseu límits i sigueu honestos a l’hora de dibuixar la línia. La vostra salut, estat d’ànim i relacions amb els altres depenen de si heu pres la iniciativa de saber quan dir que no en determinades situacions.

Peixos Assegureu-vos que viviu conscientment aquest moment. Pot ser que estigueu passant per un període de negació i simplement us negueu a veure la veritat de la situació. Obriu els ulls al món que us envolta per convidar a l’alegria i la compassió. No us conformeu amb interaccions superficials que realment no us satisfan emocionalment o intel·lectualment.

tracking