TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Els clons més rebels

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rebels, problemàtics, violents i explosius. Així són els integrants de Star Wars: La remesa mala, una tropa de clons, en paraules de la seva guionista i productora executiva Jennifer Corbett, “defectuosos i que han desenvolupat una sèrie d’habilitats i capacitats per sobre dels seus homòlegs”.

La sèrie d’animació de Dave Filoni –creador de Las Guerras Clon–, acaba d’estrenar-se a Disney+, i explica la història de la coneguda com a Força Clon 99. La trama se centra en les missions d’aquest singular esquadró de cinc soldats que difereixen genèticament dels altres i que tenen habilitats excepcional que els fan altament efectius.

Les deformitats d’aquests clons

donen una aparença i personalitat única a cadascun d’ells, i tot i que durant les Guerres Clon van treballar al costat de la República, ara van per lliure intervenint en els conflictes que consideren injustos.

“Va ser interessant parlar de la transició des de la República fins a l’Imperi, perquè és com ho vivim en la trilogia original, quan l’Imperi dominava. Quan estava amb el guió em vaig adonar que era necessari mostrar planetes i llocs que estaven contents amb el fet que la guerra hagués acabat, i que al seu torn no entenguessin les implicacions del que l’Imperi realment significa”, explica Corbett.

La guionista va servir a la Marina dels EUA, per la qual cosa la seva experiència la va ajudar a comprendre la dinàmica dins de l’esquadró. “Viure en llocs tancats amb persones en situacions d’alt estrès crea un vincle familiar. Cap prové del mateix entorn, tots tenen diferents raons per a fer el que fan i això és dinàmica de família en la vida real”, argumenta.

La sèrie està formada per un total de 14 capítols. Els dos primers ja estan disponibles, i la resta s’estrenaran cada divendres a raó d’un per setmana.

tracking