x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 09/05/2021 a les 06:56
Àries
Un fort desig de portar més de el regne de la fantasia a la teva pròpia realitat impulsa les teves accions avui. Podries descobrir que hi ha un intens desig de portar un sentit de la fosca a l'esfera normal, encara més que altres dies. Vols mostrar-li a la gent que la vida realment és només una gran comèdia. Anima els altres a no prendre la vida tan seriosament. Utilitza la creativitat en la teva enfocament per ajudar els altres a relaxar-se.
 
Taure
Aquest és un dia intens per a tu durant el qual la manca d'harmonia en diferents àmbits de la vida sorgeix del no-res i t'impulsa a l'acció. Altres persones poden ser ridículament tossudes avui, causant tensió i frustració allà on miris. La diversió és clau per equilibrar l'equació. Un marc jovial de la ment i una actitud positiva t'ajudaran a resoldre qualsevol situació que se't presenti. Passa-bé avui.
 
Bessons
Potser avui et resulti difícil prendre una decisió sobre qualsevol assumpte pràctic. Si descobreixes que aquest és el cas, no et molestis a pressionar per fer que això passi. Avui et preocupa més el costat imaginatiu de la vida. Somiar despert pot ser un meravellós refugi per a tu avui. Fes una cosa que et tregui del teu estat d'ànim actual. Vés a veure una pel·lícula o diverteix-te aquesta nit.
Cranc
Avui, pren mesures amb plans ben dissenyats. Mantingues la sensatesa i busca el plaer d'acceptar les coses de manera constant, d'una en una. Vés amb compte amb una mentalitat contundent, voluntariosa i capritxosa que, d'alguna manera, causarà conflicte amb els teus plans, llevat que conscientment t'esforcis per mantenir el somni a mínim. Les línies de la realitat poden ser borroses. Assegura't de trobar les línies de distinció abans de continuar.
 
Lleó
"Acció" és la paraula clau per a tu avui, així que posa't unes sabates còmodes i diverteix-te. Infúndele una mica d'alegria incongruent al teu tracte cap als altres. Troba maneres d'escapar de la realitat per una estona. Afegeix un toc estrany i puja't a l'escenari. Les opinions seran especialment forts avui i el conflicte pot sorgir, però tingueu en compte que l'alegria i la despreocupació milloraran qualsevol situació.
 
Verge
Ets una persona romàntica per naturalesa, però avui és molt probable que pensis més en termes de passió física que de romanç idealitzat. És probable que et preocupi especialment la teva aparença, i pot ser que vulguis un canvi d'imatge professional o comprar roba nova. El color blau pot semblar especialment atractiu en aquest moment, però no t'oblidis d'afegir una mica de vermell per la passió! Crida al teu interès romàntic, ¡i diverteix-te aquesta nit!
Balança
Avui és un d'aquells dies en què pots donar-te d'cops per no haver dit la veritat en una ocasió anterior. Les paraules que semblaven tan inofensives poden tornar-se en contra teva ara. Avui és un dia molt orientat a l'acció. El conflicte pot sorgir perquè el que pensaves que era cert llavors ara resulta ser fals i contrari a les decisions preses en aquest moment.

 
Escorpí
Avui és un dia de molta energia en què tens la resistència física necessària per aconseguir bastants coses. Preocupa't, però, de tenir tots els elements necessaris abans de sortir a realitzar les activitats del dia. Podria ser que hi hagi una força oculta, potser dins de la teva pròpia ment, que difumina les línies de la realitat sobre un tema determinat. Revisa les teves fonts i procedeix amb cautela.
 
Sagitari
Planeja teus moviments acuradament avui, i tingues paciència amb la gent que t'envolta. Si treballes amb altres persones, comprova que tots estiguin en la mateixa ona en relació a les teves metes i objectius i que no hi siguin, d'alguna manera, fent res en contra dels teus propòsits. Podria ser que algú estigui actuant, reaccionant o desinformant i tot això estigui creant conflictes amb els teus pensaments i sentiments. Dóna't un bany de realitat abans de sortir per la porta.
 
Capricorn
Les teves accions poden ser tocades per un estat d'ànim molt capritxós avui. Vés amb compte amb caure en l'ús de substàncies recreatives que et portin fora de la realitat per un temps. El teu tendència serà la d'escapar cap al cosmos, però tard o d'hora hauràs de baixar. Lidia amb els teus problemes ara abans que el teu pensament es torni encara més tèrbol que abans. Pren mesures amb una ment clara i sòbria.
 
Aquari
Es reclamarà que prenguis decisions en moltes àrees avui. La gent pot estar-te buscant perquè estiguis amb ells i participis en el seu món de diversió i emoció. També podria ser que hi hagi molts projectes que et cridin l'atenció avui, i que dubtis sobre a quins dedicar-la teva energia. La fricció pot sorgir a l'trobar sortint d'una situació per participar en una altra.
Peixos
Pren mesures per crear un món de somnis de fantasia avui. De fet, moltes de les activitats del dia seran tocades per un aire d'un altre món. Tot i que, en general, prefereixes mantenir els peus a terra, tingueu en compte que, de tant en tant és essencial deixar-se portar i experimentar altres regnes de pensament per tal d'obtenir una perspectiva nova. Deixa't anar els cabells i gaudeix d'una nit salvatge.
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts