x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La proposta del dia

Antoni Julià

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui
Antoni Julià

Antoni Julià

Antoni Julià

Actualitzada 09/05/2021 a les 07:00
LA PROPOSTA DEL DIA
-'ANTONI JULIÀ'

Primera part. Set quadres de pintura a l’oli sobre tela. Tots set ens remeten a la tradició andorrana. Segona part. Exposició de vuit lloses de pissarra. Cada llosa representa un grup d’animalets vius i organitzats en el que en podríem dir societats, tal com fan les formigues i les abelles. Fins al 30 de maig.
La Peixera. Escaldes-Engordany.


MÚSICA

-'ZARZUELA CECÍLIA VALDÉS’

Rere una música alegre, amb ritmes cubans i d’una gran bellesa expressiva, amb àries i conjunts reconeguts com la Sortida de Cecília, el Gran duo de Cecília i Leonardo, el Popopo i altres moments estrella, s’amaga una història amb destins tràgics dins l’univers dels blancs, dels negres i dels mulatos lliures de l'Havana colonial. Hora: 18 h. Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Sant Julià de Lòria.


ACTIVITATS

-‘FIRA DEL BESTIAR’

Ordino recupera la tradicional Fira del Bestiar el segon cap de setmana de maig. Concurs nacional de mascles de la raça bruna i concurs parroquial amb vuit seccions. Hora: de 10 h a 20 h. Aparcament de la Tanada. Ordino.


-‘L’ART FET JOIA’

Activitat familiar molt especial, L'art fet joia, en col·laboració amb Shiori Joyas. Les famílies seran partícips d'una fantàstica història d'un nen, el Miquel, que visita l'exposició Talents amb denominació d'origen i s'inspira en una de les obres per fer un regal diferent.
Hora: 11.15 i 12.30 h.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

-‘RUTA LITERÀRIA
Deixa’t guiar pel nucli antic d’Andorra la Vella de la mà d’alguns dels escriptors que s’hi han passejat al llarg de la història, a través de les paraules de Lluís Capdevila, Salvador Arnet i Gaston Vuillier, entre altres autors.
Hora: 12 h. Casa de la Vall. Andorra la Vella.

TEATRE
‘A COR OBERT’

El viatge d'un cor per ésser trasplantat. L'obra ens apropa al tema de la donació d'òrgans. La recaptació anirà a favor de l'Associació de Trasplantats i Donants d'Andorra ATIDA. Hora: 21 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

EXPOSICIÓ
-‘KINTSUGI’

Un recull de 38 fotografies del famós artista audiovisual i teòric de la fotografia Joan Fontcuberta. El kintsugi és una tècnica tradicional japonesa que consisteix a reparar peces de ceràmica trencades marcant les fractures amb fil d’or. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria. Fins al 28 de maig.

-'PAPERS DE CIRC'
Exposició que homenatja el món del circ fent un repàs per la seva història a partir de cartells, gravats, programes, llibres, fotografies i utensilis d’artista de les diverses disciplines circenses: acrobàcia, funambulisme, trapezi, pallassos i malabars. Espai Caldes. Escaldes Engordany. Fins al 31 d’agost.

-‘CATIFES DE LA RUTA DE LA SEDA I PÈRSIA’
Catifes de la Ruta de la Seda i Pèrsia fotografies de Lluís Vilaró. L’Era d’Ordino. Fins al 15 de maig.

-‘ESCAPADES’
Exposició de Josep i Ramon Moscardó. Entrada gratuïta. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 25 de maig.

-‘DESSINE-MOI L'ÉCOLOGIE’
L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del nostre planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, etc.
MW Museu de l’Electricitat. Encamp.
Fins al 31 de desembre.

-‘EXPOSICIÓ BIBLIOGRÀFICA’
Exposició bibliogràfica a la biblioteca de llibres rars i curiosos que parlen d’Andorra.
Biblioteca Comunal. Encamp.
Fins al 20 de juny.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts