'Remake' als EUA?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Estats Units, el mes de maig és sinònim d’upfronts, la qual cosa vol dir que les cadenes preparen els continguts que conformaran la graella de cara a la temporada següent. Al mateix temps, també donen per finalitzats o cancel·len aquells que no han gaudit de gran èxit. En els dies previs, les networks treballen amb una infinitat de projectes, entre els quals trobem de cara a la temporada 2021-2022 l’adaptació d’una sèrie espanyola.

NBC té entre mans el projecte de preparar un remake de Señoras del Hampa. La ficció creada per Carlos del Hoyo i Abril Zamora és una de les que la cadena estaria pensant a concedir-li l’oportunitat de gravar un pilot, tal com informa Deadline, que la descriu com “una farsa criminal que evoca Mujeres desesperadas”. Amb aquesta vinculació a la consagrada ficció que va estar vuit temporades en antena, no seria d’estranyar que finalment li donessin llum verd.

Caldrà esperar els upfronts per veure si finalment el projecte és del gust de la cadena. Mentrestant, Mediaset emet actualment la segona temporada, la primera part de la qual va arribar el 16 d’octubre del 2020 a Amazon Prime. Mentrestant, la segona i última es va estrenar el 9 d’abril del 2021. Mediaset va anunciar que no produiria la tercera temporada quan ja es trobava en procés de preproducció molt avançat. També va relegar la seva emissió de Telecinco a Cuatro.

ADRIEN BRODY FITXA PER 'SUCCESSION'

La tercera temporada de Succession s’està fent esperar més del previst. La pandèmia ha estat la culpable del retard, de pràcticament un any, però sembla ser que la ficció s’ha proposat rescabalar el públic per l’espera amb fitxatges tan sorprenents com estimulants. L’últim a unir-se al premiat drama d’HBO és Adrien Brody, que tindrà un paper recurrent com a estrella convidada durant el nou lliurament. El protagonista d’El pianista interpretarà un personatge anomenat Josh Aaronson, un inversor activista multimilionari que es convertirà en un element fonamental en la batalla per la propietat de Waystar, el conglomerat mediàtic fictici dirigit per la família Roy. Aquest fitxatge amplia la relació de Brody amb la cadena nord-americana, ja que pròximament el podrem veure en una sèrie dramàtica d’HBO sobre l’equip de l’NBA Los Angeles Lakers durant els anys vuitanta, en què donarà vida a l’entrenador Pat Riley.

Adrien Brody fitxa per 'Succession'

tracking