Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Sembla que una força radical causa problemes i desafia les vostres antigues creences sobre com s’haurien de fer les coses i què voleu més. La veritat és que el que es podria veure com un problema és realment un dolor creixent que ha de suportar mentre es fa el següent pas en la seva evolució personal. El canvi sovint és difícil; tanmateix, això és el que esteu cridat a fer

Taure Les coses es podrien posar una mica tenses per a vosaltres. Una de les vostres primeres reaccions podria ser buscar el suport dels vostres éssers estimats. Malauradament, podeu trobar que els vostres recursos no estan preparats. De fet, pot semblar que s’han unit a l’oposició. Potser us sentiu traïts al principi. En realitat, potser lluiteu per una causa interminable i és hora de sumar-vos a l'oposició també.

Bessons Parts de la vostra vida poden semblar jocs de gladiadors de l’antiga Roma. La bona notícia és que si algú pot superar aquesta situació i veure la veritat en aquest tema, sou vosaltres. Aneu amb compte de no ser massa tossut sobre com resoldre les coses. És probable que això us porti a un embolic més profund que ni tan sols hauríeu d’haver d’afrontar. La vostra feina és mediar, no donar ordres.

Cranc Podeu moure’s en cercles si només veieu l’inconvenient de qualsevol situació. La vostra manca de perspectiva pot evitar que vegeu una resposta que us queda just al davant. La teva ment és el teu màxim actiu i el teu pitjor enemic. No us convertiu en víctima del vostre biaix automàtic cap al negatiu. Un cop agafeu el control i comenceu a veure els aspectes positius, la resposta serà clara.

Lleó Probablement tingueu una bona ratxa amb idees noves i innovadores sobre els vostres objectius a la vida. Malauradament, hi ha alguns obstacles. Les persones que tenen por del nou i del diferent tendeixen a posar obstacles. El més probable és que aquestes persones simplement reaccionin per por d’alguna cosa que no entenen. Ajudeu-los a veure la vostra perspectiva.

Verge Les coses haurien de fluir bé avui en dia amb molt poc esforç. Tingueu en compte que, si sorgeix qualsevol controvèrsia, és una indicació que la persona amb qui discuteix no és necessàriament la persona més adequada per relacionar-se o confiar-hi. Els problemes emocionals solen ser els més difícils de superar, però això no hauria de suposar cap problema. Teniu la capacitat de superar-los com un professional.

Balança Tot i que la vostra ment pot voler avançar amb idees noves i revolucionàries, hi ha alguna cosa que us impedeix posar en marxa aquestes idees. És possible que hi hagi una veu petita al cap que us digui que desaccelereu i no accepteu les coses automàticament i les introduïu a la vostra vida només perquè siguin noves. Feu tot el possible per aconseguir un equilibri entre aquests dos punts de vista.

Escorpí De vegades la vida pot semblar que porteu un gos a passejar que no presta atenció. El cadell és curiós i de vegades força temerari. No coneix els perills dels cotxes ni el cinturó trenat. Té la gran responsabilitat d’ensenyar-li una lliçó i, alhora, donar-li certa llibertat per sortir a explorar sol. Guanyeu el respecte dels altres combinant disciplina i diversió.

Sagitari Els vostres processos mentals poden ser un obstacle en descobrir que hi ha certes regles i pautes que heu de tolerar. De vegades sents que estàs per sobre de totes les regles, que pots establir les teves segons els teus hàbits personals i que tot anirà bé. Malauradament, de vegades cal complir les regles dels altres. Intenteu que no us molesti; només ho accepteu C

apricorn Aquest és un dia ple d’energia per a vosaltres. Heu de saber que les vostres relacions, especialment amb els homes, van excepcionalment bé. La seva naturalesa tendra i extremadament sensible és finalment reconeguda com el cofre del tresor que és. Hi ha moltes vegades que es veu que aquest tipus de personalitat és feble, tot i que encara avui és un d’aquests moments en què et donen tot el mèrit que et mereixes.

Aquari Durant tot el temps dedicat a intentar estabilitzar les emocions i aconseguir sensibilitat, pots deixar que els teus sentiments t’atrapen. Per això, és possible que darrerament no estigueu escoltant la vostra ment racional, tot i que us crida per passar a una situació diferent. Preneu-vos el temps per escoltar els vostres pensaments i prendre’ls més seriosament que no pas.

Peixos És possible que seguiu un camí lent i constant de disciplina que englobi una manera més tradicional i antiga de veure les coses. De sobte, però, et colpeja una força agressiva que t’insta a fer les coses d’una altra manera. Com més intenteu resistir aquesta força, més serà capaç de provocar friccions i tensions. Obre els braços i dóna la benvinguda a aquesta nova energia que tindrà un efecte molt positiu en tu.

tracking