Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Aprofiteu l’energia creativa que hi ha a l’aire avui. Mantingueu les mans en moviment i la vostra imaginació flueix cap a una cosa divertida i artística. Si comenceu a dubtar del vostre treball, podeu caure en una espiral de bloqueig creatiu. No prengueu l’hàbit de jutjar constantment la qualitat o el resultat del vostre treball. Allibereu-vos i exploreu tot allò que us vingui al cap.

Taure El vostre sisè sentit és correcte, així que confieu avui en els vostres instints. És probable que connecteu amb algú amb una relació excel·lent que us ajudarà a fomentar el mateix pla que voleu desenvolupar ara. Mantingueu-vos a prop de coses que s’ajusten a la vostra moral. La resposta és davant vostre, no cal mirar massa lluny per trobar-la.

Bessons Feu un descans de la vostra rutina. És possible que us sentiu com si dirigís un exèrcit a la batalla a la recerca de noves aventures i la conquesta de nous regnes. Assegureu-vos de prendre una estona avui per aturar-vos i deixar reposar les tropes. També et mereixes un descans. Utilitzeu aquest moment de quietud per formar el vostre pla d'atac per assegurar-vos de com procedir.

Cranc La clau per a vosaltres és minimitzar al màxim el vostre drama diari. No us podeu adonar de quant limiteu la manera d’exagerar tots els aspectes de la vostra vida. Intenteu no prestar tanta atenció a les coses que realment no importen massa. Poca gelosia i xafardeig sobre la vida d'altres persones és especialment irrellevant al vostre món.

Lleó Tingueu cura de donar-vos a conèixer com algú tan fort i mentalment competent que pugueu gestionar-ho tot. Tingueu en compte que la mula més forta sol acabar tenint més pes. Les vostres emocions són més sensibles del que es podria pensar i, sens dubte, més del que mostreu als altres. Sigues sincer sobre com et sents i no només sobre la teva manera de pensar.

Verge Gaudir dels bons moments pot ser divertit, però també us pot causar problemes en el futur. Aneu amb compte de gastar tots els vostres recursos en plaer sense deixar res de banda en temps d’escassetat. L’empresa que busqueu podria fomentar els vostres comportaments autodestructius. Com que saben que sempre estareu en els bons moments, podríeu deixar-vos arrossegar per l'energia de la multitud. El millor és mantenir-se a prop dels que sostenen hàbits més saludables.

Balança Es tracta d’un dia agradable i relaxant, així que tracteu-lo com a tal. No cal planificar cap estratègia important ara mateix. Intenta prendre-ho amb calma i no caure en cap tipus d’estrès innecessari. Aquest és el moment de gaudir. No proveu la vostra ment analitzant tot allò que us arriba. Aneu amb el flux i passeu-ho bé sense importar el que acabeu fent.

Escorpí La teva naturalesa sensual s’intensifica i trobaràs moments de tendresa i tranquil·litat en companyia d’altres. Calma la teva ànima caient en situacions que et donen llibertat emocional per fer o dir qualsevol cosa que et vingui al cap. La vida hauria de ser com un poema d’amor escrit per un gran mestre. Accepteu la bona energia que se us presenta.

Sagitari Permet que la vostra naturalesa impacient i inquieta s’expressi d’una manera diferent de la paraula. Mostra a algú que t’interessa fent servir el teu tacte i abraçant-lo fort. Abraça’l una mica més del que és habitual. Hi ha una comprensió tàcita que arriba quan es comunica a través d’un silenci pur. Treballa per desenvolupar aquest tipus de relació amb els més propers.

Capricorn Aquest és un dia ple d’energia per a vosaltres. Heu de saber que les vostres relacions, especialment amb els homes, van excepcionalment bé. La seva naturalesa tendra i extremadament sensible és finalment reconeguda com el cofre del tresor que és. Hi ha moltes vegades que es veu que aquest tipus de personalitat és feble, tot i que encara avui és un d’aquests moments en què et donen tot el mèrit que et mereixes.

Aquari Avui no es tolerarà una actitud egoista per part vostra malgrat les circumstàncies. No empitjoreu les coses fingint que no us adoneu que els sentiments dels altres estan ferits. Actualment, la gent sol ser molt sensible, així que aneu amb compte intentant imposar la vostra voluntat a algú que realment no vol res més que una orella per parlar i una espatlla per plorar.

Peixos És possible que trobeu que la persona més difícil d’afrontar sou vosaltres. Tendeixes a la introspecció i et pots trobar caient en l’autodiscriminació. Podríeu analitzar les persones importants de la vostra vida i, no obstant això, no considerar la que realment heu de veure: vosaltres. Mentre busqueu contínuament la perfecció, doneu-vos el crèdit adequat. Feu quelcom bo per vosaltres mateixos avui.

tracking