TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Televisió

Les sèries del maig (II)

La intriga policíaca ‘Parot’, la comèdia sobre l’era daurada de la ràdio esportiva ‘Reyes de la noche’ o la sèrie juvenil ‘Panic’ són altres estrenes destacades del mes.

Les sèries del maig (II)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Parot’, 28 de maig a Amazon Prime Video. Adriana Ugarte encarna una agent policial en aquest thriller inspirat en la polèmica doctrina Parot i dirigit per Gustavo Ron i Rafael Montesinos, que consta de 10 episodis. Ambientat a l’Espanya del 2013, després de l’anul·lació de la doctrina Parot que va suposar que desenes de presos fossin posats en llibertat, la trama imagina que, pocs dies després, els excarcerats comencen a aparèixer assassinats de la mateixa forma que les seves víctimes.

–‘Reyes de la noche’, 14 de maig a Movistar+. Javier Gutiérrez i Miki Esparbé interpreten Paco El Cóndor i Jota Montes en aquesta comèdia inspirada en l’edat d’or de la ràdio esportiva de final dels anys vuitanta. Itsaso Arana completa el repartiment principal en el paper de Marga Laforet, una jove i brillant periodista. Creada per Cristóbal Garrido i Adolfo Valor, la sèrie s’estrenarà en doble episodi setmanal.

– ‘Panic’, 28 de maig a Amazon Prime Video. Aquesta és la nova sèrie juvenil de la creadora, productora executiva i escriptora Lauren Oliver, basada en una novel·la escrita per ella mateixa que va ser un èxit de vendes als Estats Units. El repartiment l’encapçalen Olivia Welch, Mike Faist i Jessica Sula. Cada estiu en un petit poble de Texas els estudiants d’últim any competeixen en una sèrie de desafiaments amb la finalitat de guanyar un pot. Enguany la recompensa és més gran que mai, però el joc s’ha tornat més perillós.

–‘Rebel’, 28 de maig a Disney+. Inspirada en la vida d’Erin Brockovich en l’actualitat, Annie Rebel Bell és una humil advocada sense titulació, una dona divertida, caòtica i valenta, implicada en les causes en les quals creu i amb les persones que estima. La producció està protagonitzada per Katey Sagal, John Corbett i Andy García.

– ‘Run the World’, 16 de maig a Starzplay. Quatre dones negres en la trentena comparteixen les seves aventures i desventures en aquesta sèrie sobre l’amistat ambientada en el barri novaiorquès del Harlem. Creada per Leigh Davenport, la sèrie se centra en aquestes dones que treballen, viuen i es diverteixen, amb els seus alts i baixos professionals i sentimentals.

tracking