Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries És possible que hagis planejat una nit emocionant amb els teus amics o la teva interès amorós actual, però has de posposar-a causa de forces fora del teu control. Això podria ser un tant decebedor i frustrant, però no hi haurà molt que puguis fer a l'respecte. Simplement reprograma la cita i planifica una mica més per a aquesta nit.

Taure Molestos esdeveniments al veïnat podrien fer que els membres de la teva família no estiguin feliços. Això podria ser alguna cosa important, com equips de construcció aixecant carrers, o alguna cosa tan poc important com el mal temps. No importa, les seves vides seran una mica més difícils per un temps, però hauran de tenir paciència.

Bessons Avui pots escoltar una remor bastant angoixant sobre una o més persones que coneixes o potser sobre la teva situació laboral. No et sorprenguis si més d'una persona et truca o escriu per informar-te sobre això. No obstant això, aquesta informació podria no ser de fiar. Podria estar basada en insinuacions o fins i tot mentides. Tracta de localitzar els fets abans de tornar-te a la bogeria per això.

Cranc Els projectes personals o professionals en els que has estat treballant podrien avançar una mica més lentament del que t'agradaria avui. Pots preguntar-te si això es deu al fet que no estàs fent alguna cosa bé. Probablement no és el cas. És, sens dubte, un retard normal en l'energia que ha de recuperar-se de nou demà.

Lleó Avui pots sentir que la teva situació actual et asfíxia. Potser estàs pensant en canviar de feina o professió, o potser estàs pensant en mudar-te a un lloc més exòtic. Tots elles poden ser bones idees, però avui no és el dia per prendre decisions definitives o ni tan sols considerar les teves opcions. No tens un estat d'ànim objectiu. Espera uns dies i després pensa en això una mica més.

Verge Avui és un dia per evitar cops. No et prenguis res massa seriosament i abstente de prendre qualsevol decisió important. Pots tenir la sensació que alguna cosa o algú està intentant perjudicar-sense el teu coneixement. Confia en els teus instints. Analitza el que pots fer per tancar la bretxa entre la realitat i el que s'albira en el món espiritual.

Balança El ràpid nivell creixement que has estat experimentant de sobte podria ser massa per a tu. Potser hagis de prendre un petit respir per comprendre el que està succeint en la teva vida. Nous amics, nous coneixements i noves oportunitats han aparegut amb profusió, però encara et podries sentir una mica trist, preguntant si pots manejar tot.

Escorpí L'energia que t'ha impulsat a seguir les últimes setmanes podria semblar retardar una mica avui, causándote un pànic momentani en el fet que el teu progrés no continuarà. Com a resultat, podries sentir-te una mica trist. No caiguis en aquest parany. El ritme ha estat tan ràpid que va haver de frenar-se en algun moment.

Sagitari Avui és possible que experimentis una lleugera (i molt temporal) nit fosca de l'ànima. Podries fer una llarga mirada a la teva vida i, tot i que ho estàs fent bé, encara sentir que encara no estàs on vols estar. Espiritualment, és possible posar en dubte les visions tradicionals que has qüestionat i encara et preguntes sobre els nous conceptes que has adoptat.

Capricorn Un grup de què ets part podria estar emocionat per fer alguna cosa que no sents que és prudent ara. És possible que els informes de les teves reserves, però probablement estan massa emocionats com per escoltar-te. Podries començar a tenir dubtes sobre els teus propis objectius que poden estar necessitant massa temps per manifestar-se. Aguanta.

Aquari Potser els teus plans de reunir-te amb amics o una parella romàntica hagin de ser posposats a causa de responsabilitats professionals que reclamen atenció. Això pot resultar molest, sobretot perquè cal decebre els altres, però són coses que passen. No deixis que et afectin. Això no tindrà cap efecte durador en cap de les teves relacions.

Peixos La teva salut ha estat exultant les últimes setmanes, però avui és molt probable que no et sentis bé. Això probablement no es deu a res més exòtic que l'estrès. Has estat treballant dur i concentrant-te en res més, de manera que el teu cos s'està rebel·lant. Necessites una mica de descans. Pren-te un descans i relaxa't una mica i no et sentis culpable per això.

tracking