La proposta del dia

Dessine-moi l'écologie

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Dessine-moi l'écologie

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

VISITA

-‘DE LA TERRA AL MUSEU I DEL MUSEU A LA TERRA’

Visita a l’explotació de Mel d’Autèntic. Els assistents descobriran el món de l’apicultura i els explicaran la importància i el rol que tenen les abelles dins del nostre ecosistema per sensibilitzar tots els participants en la conservació i el manteniment del medi ambient. Hora: a les 11 h i a les 12.30 h.

Espai Columba. Andorra la Vella.

ACTIVITATS

-'LA AVENTURA DE ROMERO', DEL CIRC ELITE'

L’últim espectacle de la companyia de circ Emotiva Produccions arriba a Andorra a partir del divendres 30 d'abril i fins al 30 de maig. Un total de 19 funcions, concentrades els caps de setmana, en horari de tarda i migdia, per donar opcions a tot tipus de públic. Hora: a les 16 h i a les 19.30 h.

Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

EXPOSICIONS

-‘ESCAPADES’

Exposició de Josep i Ramon Moscardó. Entrada gratuïta. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 25 de maig.

-‘TALENTS AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DE RIGALT A PUIGDEGNGOLAS’

L’exposició disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Fins al 9 de gener del 2022.

-‘CINEMATECA', D'EDMOND'

Una exposició que mostra originals de les tires paròdiques de grans títols del cinema sota el particular sedàs còmic del dibuixant Edmond, conegut en el món de la vinyeta pel seu personatge Jan Europa. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 30 de juny.

-‘PANDORES 20.21’

La mitologia clàssica atribueix a Pandora l’alliberament de tots els mals del món en obrir la caixa que els contenia. Quan va tancar el recipient, l’únic que restà a dins fou l’esperança. Entrada gratuïta.

Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany.

Fins al 22 de maig.

-‘DESSINE-MOI L'ÉCOLOGIE’

L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del nostre planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, etc.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

-'EXPOSICIÓ VIRTUAL 'LA DISCOTECA DE PEDRA. ELS DISCOS ANTICS DE RÀDIO ANDORRA’'’

Us convidem a visitar l’exposició virtual La discoteca de pedra, que hem organitzat per fer valer la recuperació del fons discogràfic de l’antiga Ràdio Andorra.

Volem acostar el visitant a la complexitat de la conservació d’aquest singular patrimoni i explicar com es cuina als fogons de l’Arxiu de Ràdio Andorra.

En línia. Andorra la Vella.

-‘KINTSUGI’

Un recull de 38 fotografies del famós artista audiovisual i teòric de la fotografia Joan Fontcuberta. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria. Fins al 2 de maig.

tracking